შეიძინეთ ბინადრობის ნებართვა OYM-ის ორგანიზაციის სშუალებით

შეიძინეთ ბინადრობის ნებართვა ადვილად და სწრაფად

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε Άδεια Διαμονής στην Ελλάδα με Απλές και Σύντομες διαδικασίες

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ბინადრობის ნებართვით გაქვთ უფლება

იმუშაოთ კანონიერად საბერძნეთში
იმოგზაუროთ თქვენს სამშობლოში კანონიერად
გქონდეთ ჯანმრთელობის დაზღვევა

0
კმაყოფილი კლიენტები
0
საქმე
0
%
მომსახურება მთელ საბერძნეთში

თქვენი ღიმილით ჩვენ ვხდებით საუკეთესოები!

– Όπως η Κάτια, η Lia, η Natela και πολλοί ακόμη που απέκτησαν Άδεια Διαμονής –

 

მსურს მივიღო მეტი ინფორმაცია ხშირად დასმულ კითხვებზე

– ეკონომიკურად დამოუკიდებელი პირები რომლებიც აწარმოებენ საინვესტიციო საქმიანობას ან თვითდასაქმებას
– ეკონომიკურად დამოუკიდებელი პირები,
– საბერძნეთის მოქალაქეების მეუღლეები,
– ალბანეთიდან ეთნიკური ბერძნების მეუღლეები,
– მუდმივი ცხოვრების ნებართვა,
– თვითდასაქმება სრულწლოვანების გამო,
– ბინადრობის ნებართვა ოჯახის გაერთიანების მიზნით
– ჰუმანიტარული მიზეზები,
– სპეციალური მიზეზები (მაგალითად: სწავლა, სამედიცინო სპეციალობა, რელიგიური პრაქტიკოსი და ა.შ.)

ბინადრობის ნებართვის ასაღებათ იმ პირებისთვის რომლებიც დამოუკიდებულ სამუშაოებს აწარმოებენ საბერძნეთის ტერიტორიაზე საჭიროა თქვენი დასაქმების ხელშეკრულება, საიდანაც გამოჩნდება, რომ თქვენი ყოველთვიური ხელფასი არის კანონით მოთხოვნილი განაცხადი  საჭირო დოკუმენტაციასთან ერთად.

ბინადრობის ნებართვის განახლებისთვის საჭიროა  დოკუმენტაცია, რომელიც აჩვენებს თქვენს საგადასახადო სტატუსსა და სამედიცინო მკურნალობას, რათა დააკმაყოფილონ განახლებულ განაცხადთან დაკავშირებული კრიტერიუმები.

გარდა ამისა, აუცილებელია საბუთის წარმოდგენა სადაზღვევო დაწესებულებიდან რომ  ხელფასის ოდენობა არის ის, რაც აუცილებელია  განახლებისთვის. ბინადრობის ნებართვის განახლება ასევე მოითხოვს გარკვეული რაოდენობის მარკებს (ένσημα) და დამოკიდებულია თქვენს მიერ მიგებულ ბინადრობის მოწმობაზე რომელიც გქონდათ ხმარებაში დგემდე. იმ შემთხვევაში თუ თქვენ იღებთ უფრო მცირე რაოდენობის ხელფასს, შეგიძლიათ შეიძინოთ დღეების დაზღვევა, რადგან ეს რიცხვი განისაზღვრება შესაბამისი კანონმდებლობით.

იმ შემთხვევაში, თუ გადიხართ პენსიაზე და გიმთავრდებათ ბინადრობის ნებართვა, შეგიძლიათ განაახლოთ თქვენი ბინადრობის ნებართვა პენსიის  გადაწყვეტილების მიღების შემდეგ და  ნებართვის შესაბამისი კატეგორიის მინიჭებით.

პიროვნებები რომლებიც დიდი ხნის მანძილზძე იმყოფებიან საბერძნეთის ტერიტორიაზე ექვემდებარებიან შემდეგ პირობებს:  ბოლო ხუთი წლის  განმავლობაში უნდა ცხოვრობდეთ საბერძნეთში კანონიურად და მუდმივად, გქონდეთ შემოსავალი და დაზღვევა, რომელიც აკმაყოფილებს საჭირო კრიტერიუმებს  და ინტეგრირების პირობების დაკმაყოფილებას.

ხუთწლიანი ბინადრობის ნებართვის უფლება აქვთ ასევე მეორე თაობის იმ  მოქალაქეებს, რომლებიც საბერძნეთში დაიბადნენ ან საბერძნეთის სკოლაში მიიღეს სრულწლოვანი განათლება და კანონიურად ცხოვრობენ აქ.

ხუთწლიანი ბინადრობის ნებართვის განხილვა ხდება კანონით გათვალისწინებული განსაძგვრული საბუთებით და თუ ამტკიცებდეთ საკმარის ფიქსირებულ წლიურ შემოსავლს საარსებო ხარჯების დასაფარავად ან თქვენ  მიეკუთვნებით ამ კატეგორიას, უფლება გაქვთ მიიღოთ  ეკონომიკურად დამოუკიდებელი პიროვნების ნებართვა.

თუ თქვენ ფლობთ ოჯახთან გაერთიანების ბინადრობის ნებართვას, გაქვთ უფლება, გამოიყენოთ დასაქმების ან დამოუკიდებელი ეკონომიკური საქმიანობის ნებართვა საჭირო დოკუმენტაციის მიწოდების გზით. დასაქმების გადაწყვეტილება გაიცემა ერთხელ და განუსაზღვრელი ვადით.

ოჯახის წევრებს შეუძლიათ მიიღონ საბერძნეთში ავტონომიური ცხოვრების ნებართვა, თუ ისინი აკმაყოფილებენ საბერძნეთში ყოფნის, მათი ასაკისა და ოჯახური მდგომარეობის შესახებ არსებულ პირობებს. ნებართვის ხანგრძლივობა არ შეიძლება იყოს ერთ წელზე მეტი. თუმცა, განახლება გათვალისწინებულია.

თუ ბოლო ათი წლის განმავლობაში მუდმივი ცხოვრების ნებართვა გქონდათ და საბერძნეთში ხუთი წლის განმავლობაში კანონიერად არ ცხოვრობდით, საჭიროა უწყვეტი დამადასტურებელი საბუთები თქვენი ბინადრობის ნებართვის ვადის გასვლის დღიდან თქვენი ბინადრობის ნებართვის მისაღებ დრომდე.

თუ თქვენ გაქვთ საბერძნეთის მოქალაქეობა და თქვენი მეუღლე და თქვენი დედა არიან საბერძნეთის მოქალაქის ოჯახის წევრები. შეუძლიათ აიღონ ბინადრობის ნებართვა საჭირო პროცედურების განხორციელების შემდეგ.

თუ თქვენი შვილი არის არასრულწლოვანი და მიიღო საბერძნეთის მოქალაქეობა სპეციალური მიზეზების გამო, (მაგალითად: სწავლა)  შეგიძლიათ განაახლოთ თქვენი ბინადრობის ნებართვა, როგორც არასრულწლოვანი მოქალაქის მშობელი. თუმცა, თქვენც ასევე უნდა აკმაყოფილებდეთ ” ბერძენი მოქალაქის ნათესავის” კატეგორიას.

ახლა ახალი კანონმდებლობით თქვენ ცხოვრობთ სიცოცხლის გასავლელად საბერძნეთში

წრიული არა. შინაგან საქმეთა სამინისტროს 13 წლის 28/03/2017 იმ უცხოელების 90%, რომლებიც ბოლო წლებში საბერძნეთში იმყოფებოდნენ, ახლა კანონიერად დარჩება.

OYM- ის მხარდამჭერი კონსულტანტები ყოველდღიურად შეგიძლიათ იხილოთ იმის დანახვაზე, თუ როგორ შეგვიძლია ვთქვათ, რომ თქვენი უფლება კანონიერად, შიშისა და შფოთვის გარეშე ცხოვრობს. მრავალწლიანი გამოცდილება და ასობით წარმატებული შემთხვევა, ჩვენ შეგვიძლია დაგეხმაროთ კაპიტალიზაცია მნიშვნელოვნად ხელსაყრელი ახალი პარამეტრები.

თქვენს გვერდით დავდგებით თქვენს პირველ დანიშვნამდე, სანამ თქვენს ხელთ არსებული ნებართვა გაქვთ!

უფასო ინფორმაცია! გაიგეთ, როგორ მიიღოთ ბინადრობის ნებართვა საბერძნეთში:

 

  • ბინადრობის ნებართვა
  • მქალაქეობა
  • თავშესაფარი
  • ნატურალიზაციის საკითხზე გასაუბრებისთვის მომზადებული სემინარები
  • ბინადრობის ნებართვის საჭირო ჯანმრთელობის დაზღვევა
  • თარგმანი

გუნდი მხარდაჭერა მრჩეველთა

ჩვენი ოფისები

საკონტაქტო ინფორმაცია

 
262 კალითეა-საფოსტო ინდექსი:17672
6948916664
Τel:  211 0121395 / Fax:218 2189933
ელ-ფოსტა:[email protected]
Web: oym.gr

უფასო ინფორმაცია!
გაიგეთ, როგორ მიიღოთ ბინადრობის ნებართვა საბერძნეთში:

უფასო ინფორმაცია!

გაიგეთ, როგორ მიიღოთ ბინადრობის ნებართვა საბერძნეთში:

უფასო ინფორმაცია!

გაიგეთ, როგორ მიიღოთ ბინადრობის ნებართვა საბერძნეთში: