Άδεια Διαμονής Επί Μακρόν Διαμένοντος

Ζήσε κι εργάσου μόνιμα στην Ευρώπη για 5 χρόνια!

Ζεις ήδη νόμιμα στην Ελλάδα αλλά ανανεώνεις συνέχεια την Άδεια Διαμονής;

Απόκτησε την Επί Μακρόν Διαμένοντος και προγραμμάτισε τη ζωή σου για τα επόμενα 5 χρόνια! Όχι πια Άγχος!

Στον ΟΥΜ σου δίνουμε λύσεις για να ζήσεις νόμιμα στην Ελλάδα και να ταξιδέψεις σε όλη την Ευρώπη!

Θέλεις να μάθεις αν δικαιούσαι την Άδεια Διαμονής Επί Μακρόν Διαμένοντος;

Συμπλήρωσε τη φόρμα κι ενημερώσου!

Προϋποθέσεις Απόκτησης

Να διαθέτεις εισόδημα, επαρκές για τις ανάγκες σου και της οικογένειάς σου.

Να διαθέτεις πλήρη ασφάλιση ασθενείας ( Δες εδώ  πώς μπορείς να κάνεις αίτηση για ασφάλιση ).

Να πληροίς τους όρους ένταξης στην ελληνική κοινωνία.

Να έχεις ήδη μια άδεια διαμονής σε ισχύ.

Δεν θα πρέπει να έχεις λείψει από τη χώρα για περισσότερο από 10 μήνες τα τελευταία 5 χρόνια και όχι παραπάνω από 3 συνεχόμενους μήνες.

Ο προσωπικός σου σύμβουλος από τον ΟΥΜ αναλαμβάνει για σένα τα πάντα, σου δίνει την καλύτερη λύση και σε ενημερώνει αν πληροίς τις προϋποθέσεις για να αποκτήσεις την Άδεια Διαμονής Επί Μακρόν Διαμένοντος.

Απόδειξη διατήρησης δεσμών με την Ελλάδα

Για την απόκτηση της Άδειας Διαμονής Επί Μακρόν Διαμένοντος, πρέπει επίσης να αποδείξεις την διατήρηση δεσμών με τη χώρα με ΕΝΑ από τα παρακάτω έγγραφα:

Αποδεικτικά νόμιμης δωδεκαετούς διαμονής στην Ελλάδα κατά τη στιγμή υποβολής της αίτησης. Αυτό γίνεται προσκομίζοντας όλες τις άδειες διαμονής κατά την τελευταία 12ετια.

Ειδικό πιστοποιητικό επαρκούς γνώσης της ελληνικής γλώσσας (επιπέδου Β1) και στοιχείων ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης. (Για να πάρεις αυτό το πιστοποιητικό δίνεις ειδικές εξετάσεις).

Τίτλο αποφοίτησης της υποχρεωτικής τουλάχιστον εκπαίδευσης από ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα.

Τίτλο αποφοίτησης από λύκεια του εξωτερικού τα οποία ανήκουν στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Αναγνωρισμένο τίτλο αποφοίτησης από τμήματα ελληνικής γλώσσας πανεπιστημίων του εξωτερικού ή πιστοποιητικό ελληνομάθειας επιπέδου τουλάχιστον Β1.

Δελτίο Μόνιμης Διαμονής μέλους οικογένειας Έλληνα.

Ζήσε στην Ελλάδα τη ζωή που ονειρευόσουν!

Τα χαμόγελά σας η ανταμοιβή μας!

Η δική μας ομάδα!

Η δική σας υποστήριξη!

Slider

“Δίνουμε λύσεις σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο!”

Οι δικές σας ιστορίες!

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Έχεις το δικαίωμα να βγάλεις Άδεια Διαμονής Επί Μακρόν Διαμένοντος αν ήδη ζεις νόμιμα στην Ελλάδα κι έχεις στην κατοχή σου μία άδεια διαμονής σε ισχύ. Επίσης πρέπει να διαθέτεις επαρκές εισόδημα και πλήρη ασφάλιση ασθενείας.

Μετά τα 5 χρόνια μπορείς να ανανεώσεις την Άδεια Διαμονής Επί Μακρόν Διαμένοντος για άλλα 5 χρόνια. Για την ανανέωση της άδειας διαμονής, πρέπει να υποβάλεις αίτηση πριν από τη λήξη της. Επίσης μπορεί να πληροίς τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να κάνεις αίτηση για Ελληνική Ιθαγένεια. Δες περισσότερες πληροφορίες για την Ελληνική Ιθαγένεια και τα πλεονεκτήματα της εδώ

Από τη στιγμή που θα αποκτήσεις την Άδεια Διαμονής Επί Μακρόν Διαμένοντος, αποκτάς το δικαίωμα να μείνεις και να εργαστείς στην Ευρωπαϊκή Ένωση για 5 χρόνια.

Δεν θα πρέπει να έχεις λείψει από την Ελλάδα για περισσότερο από 10 μήνες τα τελευταία 5 χρόνια και όχι παραπάνω από 3 συνεχόμενους μήνες.

Ο ΟΥΜ, τμήμα της Δικηγορικής Εταιρείας BCLA, παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες σε Μετανάστες. Είμαστε ο μεγαλύτερος Οργανισμός Υποστήριξης Μεταναστών στην Ελλάδα, για:
Άδεια Διαμονής
Ιθαγένεια
Άσυλο
Νομικές Υπηρεσίες
Σεμινάρια για τη συνέντευξη πολιτογράφησης
Ασφάλεια Υγείας για την Άδεια Διαμονής
Μεταφράσεις

 


[button href=»#ninja-popup-28278″]test[/button]