Άδεια Διαμονής: Προβλήματα στα ηλεκτρονικά ραντεβού.

Τα ηλεκτρονικά ραντεβού έχουν ξεκινήσει…

Τα ραντεβού κλείνονται και γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά λόγω της πανδημίας. Δυστυχώς όμως το σύστημα είναι προβληματικό και δημιουργεί θέματα σε όσους προσπαθούν να κλείσουν ραντεβού. Οι θέσεις των ραντεβού είναι συγκεκριμένες και δίνεται σειρά προτεραιότητας. Η διαδικασία αυτή δημιουργεί μεγάλη καθυστέρηση σε όσους θέλουν να ολοκληρώσουν την κατάθεση των χαρτιών τους και να προχωρήσουν σε συνέντευξη.

 

Γραφειοκρατία, αργοπορία, λάθη…

Εαν δεν καταφέρετε να καταθέσετε τα χαρτιά σας και να κλείσετε ραντεβού για συνέντευξη ηλεκτρονικά κινδυνεύετε να χάσετε την ευκαιρία να βγάλετε άδεια. Αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει πολλά προσβλήματα στη δουλειά και την καθημερινότητά σας. Επίσης, θα πρέπει να ελέγξετε τα χαρτιά σας έτσι ώστε να μην υπάρχουν λάθη που μπορεί να σας στερήσουν την άδεια. Δώστε μεγάλη προσοχή γιατί εαν κάτι δεν γίνει σωστά θα σας οδηγήσει σε μεγάλη ταλαιπωρία και καθυστέρηση. 

 

Μήπως ήρθε η ώρα για άδεια διαμονής; 

Εαν έφτασε η στιγμή να ανανεώσετε την άδεια διαμονής σας ή καταφέρατε να συγκεντρώσετε όσα χαρτιά (αποδείξεις) χρειάζονται για να βγάλετε την άδεια σας θα πρέπει να γνωρίζετε πως λειτουργεί πλέον η διαδικασία στην Περιφέρεια.

 

Τι πρέπει να κάνω για έκδοση ή ανανέωση άδειας διαμονής;

Θα πρέπει να καταθέσετε άμεσα όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά χωρίς λάθη ή ελλείψεις. Στη συνέχεια θα πρέπει να καταφέρετε να κλείσετε ραντεβού και περάσετε συνέντευξη. 

 

Τι μπορεί να κάνει ο ΟΥΜ για εσάς;

Η Ομάδα μας είναι πάντα ενημερωμένη και φροντίζει να τακτοποιεί άμεσα τις υποθέσεις σας έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία καθυστερήση. Περνάμε από έλεγχο όλα τα χαρτιά σας για να μην υπάρχει κανένα λάθος και να μην λείπει κανένα έγγραφο. Αναλαμβάνουμε εμείς όλη τη διαδικασία.

 

Έχουμε ήδη κλείσει ραντεβού….

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε ήδη καταφέρει να κλείσουμε ηλεκτρονικά ραντεβού για συνεντεύξεις σε όσους ήδη συνεργάζονται μαζί μας και εμπιστεύτηκαν την ομάδα μας για την υπόθεσή τους.

 

Εάν αντιμετωπίζετε κι εσείς κάποιο πρόβλημα με την αίτησή σας ή θέλετε να τακτοποιήσετε άμεσα το θέμα της άδειάς σας χωρίς πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα!

 

Βρείτε μας στο Messenger και θα ξεπεράσουμε μαζί κάθε εμπόδιο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Scroll to top