Δεν μπορείτε να βγάλετε Άσυλο?

Οι Υπηρεσίες προσπαθούν να εξυπηρετήσουν πολύ μεγάλο αριθμό μεταναστών αυτό το διάστημα. Λόγω της πανδημίας και της καραντίνας αρκετές υποθέσεις δεν εξετάστηκαν και πολλά ραντεβού πήγαν πίσω, μεταφέρθηκαν ή ακυρώθηκαν. Όταν άνοιξαν οι Υπηρεσίες Μεταναστών οι ουρές ήταν τεράστιες και ο κόσμος περίμενε για ώρες μέσα στον ήλιο διακινδυνεύοντας την υγεία του. 

Οι υπηρεσίες δεν δέχονται κόσμο απο κοντά χωρίς ηλεκτρονικό ραντεβού! 

Λόγω της κατάστασης οι Υπηρεσίες έχουν λάβει μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό για να προστατεύσουν τον κόσμο και τους υπαλλήλους. Αυτό δυστυχώς σημαίνει πως δεν δέχονται κόσμο. Οι καταθέσεις και οι αιτήσεις πάνε πίσω και πολύ κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς άσυλο ή άδεια διαμονής. Η ομάδα μας φροντίζει έτσι ώστε να μην συμβεί κάτι τέτοιο. 

Τα ραντεβού κλείνονται μέσω Skype.

Πολλοί μετανάστες θέλουν να καταθέσουν για άσυλο τώρα που άνοιξαν οι Υπηρεσίες. 

Οι αρμόδιοι ενημέρωσαν το κοινό ότι από δω και πέρα θα φροντίσουν έτσι ώστε όλα να γίνονται ηλεκτρονικά. Τα ραντεβού μάλιστα θα γίνονται μόνο μέσω Skype. Η αναμονή όμως στο skype είναι μεγάλη και οι περισσότεροι δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβούν για να μπορέσουν να πάνε να καταθέσουν. Με αποτέλεσμα ο κόσμος να μαζεύεται έξω από τις υπηρεσίες στην προσπάθεια του να κλείσει ραντεβού. Η συγκεκριμένη όμως μέθοδος δεν τους βοηθάει αφού οι οδηγίες που ακολουθούν οι υπηρεσίες είναι συγκεκριμένες και δεν δέχονται κόσμο χωρίς πρώτα να έχουν κλείσει ραντεβού. Η ομάδα μας φροντίζει ώστε το αίτημα σας για άσυλο να φτάσει στην αρμόδια υπηρεσία αλλά και στο υπουργείο εσωτερικών. 

Τι κάνουμε για εσάς

Η ομάδα του ΟΥΜ θα μελετήσει την υπόθεσή σας και θα φροντίσει να βρει μια λύση για το πρόβλημά σας. Αναλαμβάνουμε για εσάς όλη την διαδικασία ώστε να καταφέρουμε να σας κλείσουμε ραντεβού με την υπηρεσία Ασύλου και να καταφέρετε να βγάλετε Άσυλο. Είμαστε κοντά σας σε όλη την διαδικασία και φροντίζουμε ώστε να γίνουν όλες οι ενέργειες και να καταφέρετε να βγάλετε Άσυλο.

Τα νούμερα μας μιλάνε από μόνα τους. 

Την περίοδο της καραντίνας που οι Υπηρεσίες ήταν κλειστές η ομάδα μας καθημερινά εργαζόταν και κατάφερε να προχωρήσει κανονικά τις υποθέσεις που τις είχαν αναθέσει.

Είναι σημαντικό να ξεπερνάμε μαζί κάθε εμπόδιο και κάθε κλειστή πόρτα. 

Ενημερωθείτε και εσείς για το πως μπορείτε να βγάλετε Άσυλο! Η ομάδα μας είναι εδώ για να βοηθήσει και εσάς να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με τα χαρτιά σας.

Εσείς ακόμα να επικοινωνήσετε μαζί μας?

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Scroll to top