Δεν έχουν πάρει παράταση, οι άδειες διαμονής που λήγουν από 1/1/2021. Δείτε τι πρέπει να κάνετε.

Οι άδειες διαμονής που λήγουν τις επόμενες ημέρες δεν έχουν πάρει ακόμα παράταση, παρά την κατάσταση του lockdown και τις κλειστές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα. 

Η άδεια διαμονής σας δεν ανανεώνεται αυτόματα. Εάν η άδεια σας λήγει από το χρονικό διάστημα 1 Ιανουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2021, τότε υπάρχει κίνδυνος να χάσετε όλα τα δικαιώματα σας την Ελλάδα! 

Η μοναδική περίπτωση που οι άδειες διαμονής έχουν πάρει παράταση είναι εκείνες που έχουν ήδη λήξει, με εξαίρεση αυτές που έληξαν την περίοδο 1-19 Ιουλίου 2020 όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο.

Οι άδειες που λήγουν με το νέο έτος μπορεί να χαθούν!

Οι άδειες διαμονής που λήγουν την περίοδο 01/01/21 έως 28/2/2021 μπορεί να χαθούν οριστικά για όσους δεν κλείσουν άμεσα ραντεβού, αφού χρειάζεται να γίνει επικοινωνία τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα.

Έστω και μία ημέρα μετά τη λήξη της άδειας σας, μπορείτε να θεωρηθεί ότι βρίσκεστε παράνομα στην Ελλάδα έαν δεν έχετε κάνει την ανανέωση.  

Θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού με την Υπηρεσία Μεταναστών δύο μήνες πριν την λήξη της άδειας διαμονής σας, προκειμένου να προλάβετε την προθεσμία και να μη βρεθεί η άδεια σας “στον άερα”. 

Κινηθείτε άμεσα για την ανανέωση της το συντομότερο για να μη ρισκάρετε όσα με κόπο έχετε καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια στη χώρα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να μη χάσετε κανένα από τα δικαιώματα που με τους κόπους και την εργασία σας έχετε κερδίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Η ομάδα του Ο.Υ.Μ. είναι εδώ ακόμη και μέσα στην καραντίνα, για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη διαδικασία ανανέωσης και να κλείσετε ραντεβου, ώστε να ανανεώσετε την άδεια διαμονής σας. 

Καλέσετε μας σήμερα στο 2111883711 και κλείστε ραντεβού για την ανανέωση της άδειας διαμονή σας! 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social media

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Scroll to top