fbpx

Δυσκολεύεστε να κλείσετε ραντεβού για το εμβόλιο; Ο ΟΥΜ σας το κλείνει χωρίς χρέωση.

Στην Ελλάδα οι εμβολιασμοί προχωρούν κανονικά και όλες οι ηλικίες από 18 και πάνω εμβολιάζονται στα εμβολιαστικά κέντρα κάθε περιοχής. Ο εμβολιασμός όμως μεταναστών/προσφύγων έχει μείνει πίσω και ο λόγος είναι κυρίως το ότι δεν έχουν αριθμό ασφάλισης (ΑΜΚΑ). Αν δεν έχετε ΑΜΚΑ η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει με τη διαδικασία έκδοσης τους.

Εκτός όμως απο το πρόβλημα με τον ΑΜΚΑ, πολλοί δυσκολεύονται να κλείσουν το ραντεβού τους  και για άλλους λόγους. Ενας απο αυτους τους λόγους ειναι και η γλώσσα. Πολλοί μπορεί  να δυσκολεύονται να κλείσουν ραντεβού επειδή δεν ξέρουν καλά Ελληνικά ή επειδή δεν μπορούν να μπουν στο σύστημα γιατί δεν γνωρίζουν πως να το κάνουν.

Η ομάδα του ΟΥΜ θέλωντας να βοηθήσει όλους εσάς, που θέλετε να κλείσετε ραντεβού, για το εμβόλιο αλλά δεν μπορείτε για οποιοδήποτε λόγο,  αποφάσισε να κανει για εσας εντελώς δωρεάν τον προγραμματισμού του ραντεβού σας (online διαδικασία). 

Στην ομάδα μας έχουμε ανθρώπους που μιλάνε την γλώσσα σας και μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας εξηγήσουν όλη την διαδικασία.

 

Πόσο σημαντικός είναι ο εμβολιασμός; 

Πολύ σημαντικός. Για όλους και όλες. Μετράμε ήδη 1 ολόκληρο χρόνο πανδημίας και μερικούς μήνες. Πολλοί από εμάς έχουν αρρωστήσει ή χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο εμβολιασμός βοηθά να αποκτήσουμε μια ασπίδα προστασίας απέναντι στον κορωνοιό κα να βοηθήσουμε να μην νοσήσουν άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

 

Είμαι μετανάστης/πρόσφυγας πως μπορώ να κάνω το εμβόλιο;

Η διαδικασία για να κλείσει κάποιος ραντεβού μέσω του https://emvolio.gov.gr/ δεν είναι δύσκολη. Παρ’όλα αυτά για να μπορέσει κάποιος να κλείσει ραντεβού χρειάζεται αριθμό ΑΜΚΑ και ΑΦΜ. Όσοι δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ δεν μπορούν να προχωρήσουν με τον εμβολιασμό τους. 

 

Για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο ανοσίας θα πρέπει να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού.

 

Οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το εμβόλιο μπορεί να σας τη λύσει ο προσωπικός σας γιατρός που θα σας συμβουλέψει σωστά.

 

Εμείς εδώ στον ΟΥΜ κατανοώντας ότι η πλατφόρμα του εμβολιασμού είναι στα ελληνικά και ότι αρκετοί από εσάς μπορεί να δυσκολευτείτε, θα σας βοηθήσουμε με τη διαδικασία δωρεάν, χωρίς φυσικά καμία χρέωση. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας κλείσουμε άμεσα το ραντεβού για τον εμβολιασμό σας.

 

Αν δεν έχετε ΑΦΜ / ΑΜΚΑ και πάλι μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τη διαδικασία έκδοσης τους. Έτσι, θα μπορέσετε χωρίς πρόβλημα να κλείσετε το ραντεβού σας και να προστατευτείτε από τον covid-19. 

 

Όσοι εμβολιαστούν θα πάρουν και πράσινο πιστοποιητικό από τον εμβολιασμό τους και θα μπορούν να μετακινούνται και να ταξιδεύουν ελεύθερα.

 

Ακόμα να κλείστε το ραντεβού σας; 

 

Υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά σας;
Ρωτήστε τον ΟΥΜ πώς να το λύσετε:

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Δικαιούστε Ελληνική Ταυτότητα;
Αποκτήστε την τώρα!

Παιδί γεννημένο στην Ελλάδα?
Μάθε πως θα βγάλεις Ιθαγένεια.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Θέλω έκπτωση 30% στις μεταφράσεις

Keni problem me dokumentet tuaja?
Pyetni OYM se si ta zgjidhë:

Perfitoni Shtetesi greke
Mëso se si për të marrë shtetësinë greke

اگر آپ کے کاغزات میں کوئ مسلہ ہے یہاں پھر آپ کوپہلی دفہ
کاغزات بنوانیں ہیں او ۔و۔م۔ سے راپط کریہں

مفت اپ ڈیٹ!
رہائشی اجازت نامہ حاصل کرنے کے لئے کس طرح معلومات حاصل کریں:

هل لديك الحق في الحصول على الهوية اليونانية!
؟احصل علها الان

ولدالطفلفياليونان؟
تعلمكيفيةالحصولعلىالجنسية.

هل توجد أية مشكلة في أوراقك؟
إسألوا مُنظمة دعم المُهاجرين كيف تحلونها:

გააქვთ პრობლემა თქვენს საბუთებთან დაკავშირებით?
მოგვმართეთ OYM-ი გასცემს პასუხს ყველა თქვენს შეკითხვას

[formidable id=8]

უფასო ინფორმაცია!
გაიგეთ თუ როგორ მიიღოთ საბერძნეთის მოქალაქეობა:

[formidable id=7]

Узнайте, как получить вид на жительство!


Scroll to Top