fbpx

Κατεχάκη: Μετανάστες, ουρές, αστυνομία και ταλαιπωρία.

Τεράστια ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν οι μετανάστες έξω από την Υπηρεσία Ασύλου στην Κατεχάκη. Ο κόσμος έχει σχηματίσει ουρές και προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταφέρει να μπει στην Υπηρεσία.

 

Σήμερα η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη καθώς οι μετανάστες ένωσαν τα χέρια τους και στάθηκαν μπροστά στα αυτοκίνητα διακόπτοντας την κυκλοφορία στην Κατεχάκη. Η αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει στο σημείο για να περιορίσει τους μετανάστες, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν μεγαλύτερες εντάσεις.

 

Κίνδυνος για εξάπλωση του ιού στους μετανάστες.

Μητέρες με παιδιά, μετανάστες που ταξίδεψαν από νησιά στήθηκαν έξω από την Υπηρεσία από το βράδυ διακινδυνεύοντας την υγεία τους χωρίς να φορούν μάσκες και να κρατούν αποστάσεις.

 

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Οι αιτούντες άσυλο είναι χιλιάδες και η Υπηρεσία Ασύλου δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει όλους. Επίσης όλες οι διαδικασίες γίνονται ηλεκτρονικά και ο κόσμος που πάει έξω από τις υπηρεσίες βάζει σε κίνδυνο την υγεία του χωρίς λόγο, αφού οι οδηγίες που έχει η αρμόδια υπηρεσία είναι σαφείς. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της καραντίνας οι διαδικασίες έμειναν πίσω με αποτέλεσμα τώρα να υπάρχει τεράστιος φόρτος εργασίας.

 

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Ο αρμόδιος υπουργός, κ. Μηταράκης, έκανε δηλώσεις λέγοντας πως μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τα χαρτιά τους

Οι περισσότεροι πηγαίνουν στην Κατεχάκη από δική τους ανασφάλεια ή επειδή δεν γνωρίζουν πως να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα. Όμως με το να στήνονται στις ουρές δεν θα κερδίσουν κάτι αφού όλες οι διαδικασίες γίνονται ηλεκτρονικά και το ραντεβού θα πρέπει να το κλείσουν επίσης ηλεκτρονικά.

 

Ο ΟΥΜ αναλαμβάνει τη διαδικασία…

Μην περιμένετε άδικα στην Κατεχάκη. Μην ταλαιπωρείστε σε ουρές και αποφύγετε να μαζευτείτε μαζί σε άλλους στο σημείο διακινδυνεύοντας την υγεία σας. Η ομάδα του ΟΥΜ μπορεί να σας βοηθήσει με την ηλεκτρονική διαδικασία και να σας λύσει το πρόβλημα. Η ομάδα μας φροντίζει ώστε να φτάσει το αίτημα σας για Άσυλο όχι μόνο στην υπηρεσία Ασύλου αλλά και στο υπουργείο εσωτερικών! Ήδη εκατοντάδες άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν έχουν βρει λύση στο πρόβλημα τους χωρίς να χάνουν τσάμπα τον χρόνο τους σε ουρές και ταλαιπωρία. 

 

Αν δεν γνωρίζετε, πως να προχωρήσετε την υπόθεσή σας, δεν πειράζει. Θα σας βοηθήσουμε εμείς. Η ομάδα μας θα είναι δίπλα σας σε όλη την διαδικασία.

 

Όσοι μετανάστες μας εμπιστεύτηκαν το διάστημα που υπηρεσίες ήταν κλειστές έχουν ήδη ολοκληρώσει τις διαδικασίες και περιμένουν τα χαρτιά τους. 

Εσείς θα περιμένετε στην ουρά;

Έχεις κάποια απορία ή θέλεις την βοήθεια μας? Στείλε μας μήνυμα και η ομάδα μας θα λύσει όλες σου τις απορίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

messenger-512
viber-icon

Υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά σας;
Ρωτήστε τον ΟΥΜ πώς να το λύσετε:

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Δικαιούστε Ελληνική Ταυτότητα;
Αποκτήστε την τώρα!

Παιδί γεννημένο στην Ελλάδα?
Μάθε πως θα βγάλεις Ιθαγένεια.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Θέλω έκπτωση 30% στις μεταφράσεις

Keni problem me dokumentet tuaja?
Pyetni OYM se si ta zgjidhë:

Perfitoni Shtetesi greke
Mëso se si për të marrë shtetësinë greke

اگر آپ کے کاغزات میں کوئ مسلہ ہے یہاں پھر آپ کوپہلی دفہ
کاغزات بنوانیں ہیں او ۔و۔م۔ سے راپط کریہں

مفت اپ ڈیٹ!
رہائشی اجازت نامہ حاصل کرنے کے لئے کس طرح معلومات حاصل کریں:

هل لديك الحق في الحصول على الهوية اليونانية!
؟احصل علها الان

ولدالطفلفياليونان؟
تعلمكيفيةالحصولعلىالجنسية.

هل توجد أية مشكلة في أوراقك؟
إسألوا مُنظمة دعم المُهاجرين كيف تحلونها:

გააქვთ პრობლემა თქვენს საბუთებთან დაკავშირებით?
მოგვმართეთ OYM-ი გასცემს პასუხს ყველა თქვენს შეკითხვას

[formidable id=8]

უფასო ინფორმაცია!
გაიგეთ თუ როგორ მიიღოთ საბერძნეთის მოქალაქეობა:

[formidable id=7]

Узнайте, как получить вид на жительство!


Scroll to Top