fbpx
Ελίνα Τζένκο

Κέρδισε την μάχη με την Υπηκοότητα και τώρα και το Χρυσό!

Στις 20 Αυγούστου του 2022, η Ελίνα Τζένκο, με βολή 65,81 μέτρων στον ακοντισμό κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μοναχό.

Με αυτή της τη βολή δεν έσπασε απλώς το ατομικό της ρεκόρ, αλλά έγινε και η νεότερη αθλήτρια στον κόσμο που κατακτά αυτόν τον τίτλο.

Η Τζένκο έχει μεγαλώσει στη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής. Ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι από εμάς ίσως να ακούμε για πρώτη φορά το όνομά της, είναι γιατί μέχρι τώρα, δεν της επιτρεπόταν η συμμετοχή σε τέτοιου τύπου αγώνες γιατί δεν είχε ελληνική υπηκοότητα. Κάθε φορά, ενώ έκανε όλη την απαραίτητη προετοιμασία, τελευταία στιγμή δεν της επιτρεπόταν η συμμετοχή.

Σε πανελλαδικό επίπεδο πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ξεχώρισε. Για την ακρίβεια τον Αύγουστο του 2020 έριξε μία βολή των 63,96 μέτρων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20. Η βολή αυτή θα ήταν παγκόσμιο, ευρωπαϊκό, και πανελλήνιο ρεκόρ για τους αγώνες κάτω των 20. Δυστυχώς, όμως, δεν αναγνωρίστηκε ποτέ από την Διεθνή Ένωση Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού, για γραφειοκρατικούς λόγους.

Σε κάθε περίπτωση, είναι χαρούμενη, και νιώθει την αγάπη του κόσμου. Πάνω από όλα όμως ευχαριστεί την οικογένειά της, γιατί χωρίς τον οικοδόμο πατέρα της και την καθαρίστρια μητέρα της, δεν θα τα είχε καταφέρει.

Η Ελίνα κατάφερε να βγάλει την ελληνική υπηκοότητά της το 2018 και έκτοτε κατάφερε να αφοσιωθεί στον αθλητισμό. Δεν έχουν όμως όλα τα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα την ίδια τύχη, αλλά ούτε όλοι οι μετανάστες γονείς που μεγαλώνουν τις οικογένειές τους εδώ ζώντας στην επισφάλεια. Στον ΟΥΜ το γνωρίζουμε πολύ καλά, άλλωστε ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις καθημερινά.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο επιλέγουμε να σας βοηθήσουμε και καθοδηγήσουμε σε όλη την διαδικασία απόκτησης ιθαγένειας. Ο σκοπός μας, να δούμε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Είναι σημαντικό να έχεις έναν ειδικό με το μέρος σου.

Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους.

Μίλησέ μας τώρα.

Υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά σας;
Ρωτήστε τον ΟΥΜ πώς να το λύσετε:

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Δικαιούστε Ελληνική Ταυτότητα;
Αποκτήστε την τώρα!

Παιδί γεννημένο στην Ελλάδα?
Μάθε πως θα βγάλεις Ιθαγένεια.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Θέλω έκπτωση 30% στις μεταφράσεις

Keni problem me dokumentet tuaja?
Pyetni OYM se si ta zgjidhë:

Perfitoni Shtetesi greke
Mëso se si për të marrë shtetësinë greke

اگر آپ کے کاغزات میں کوئ مسلہ ہے یہاں پھر آپ کوپہلی دفہ
کاغزات بنوانیں ہیں او ۔و۔م۔ سے راپط کریہں

مفت اپ ڈیٹ!
رہائشی اجازت نامہ حاصل کرنے کے لئے کس طرح معلومات حاصل کریں:

هل لديك الحق في الحصول على الهوية اليونانية!
؟احصل علها الان

ولدالطفلفياليونان؟
تعلمكيفيةالحصولعلىالجنسية.

هل توجد أية مشكلة في أوراقك؟
إسألوا مُنظمة دعم المُهاجرين كيف تحلونها:

გააქვთ პრობლემა თქვენს საბუთებთან დაკავშირებით?
მოგვმართეთ OYM-ი გასცემს პასუხს ყველა თქვენს შეკითხვას

[formidable id=8]

უფასო ინფორმაცია!
გაიგეთ თუ როგორ მიიღოთ საბერძნეთის მოქალაქეობა:

[formidable id=7]

Узнайте, как получить вид на жительство!


Scroll to Top