Λήγει η Άδεια Διαμονής; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Τις τελευταίες ημέρες βρισκόμαστε και πάλι σε καραντίνα και αυτό δυστυχώς δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα σε όλους. Οι μετανάστες όμως έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα μια φοβία. Τι θα γίνει αν λήξει η άδεια διαμονής τους; Πώς θα κυκλοφορούν;

Κίνδυνος για απέλαση…

Όσοι δεν έχουν άδεια κινδυνεύουν με σύλληψη ή ακόμα και με απέλαση. Η αστυνομία λόγω της κατάστασης κάνει πολύ συχνούς ελέγχους. Μαζί με το χαρτί για τη μετακίνηση ή το SMS θα πρέπει να έχετε μαζί σας και τα απαραίτητα χαρτιά.

Πώς θα βρείτε λύση;

Η Ομάδα του ΟΥΜ είναι πάντα ενημερωμένη και φροντίζει να τακτοποιεί άμεσα τις υποθέσεις σας έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία καθυστερήση. Περνάμε από έλεγχο όλα τα χαρτιά σας για να μην υπάρχει κανένα λάθος και να μην λείπει κανένα έγγραφο. Αναλαμβάνουμε εμείς όλη τη διαδικασία και την παραλαβή της Άδειας.

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την παραλαβή της Άδειας σας ή με την αίτησή σας και θέλετε να τακτοποιήσετε άμεσα το θέμα χωρίς πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα!

Θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και να ξεκινήσετε τη διαδικασία γιατί μαζί με εσάς υπάρχει πολύς κόσμος που θα τρέξει να προλάβει την τελευταία στιγμή. Οι υπηρεσίες υπολειτουργούν και υπάρχει πιθανότητα να μην προλάβετε.

 

Ο ΟΥΜ λειτουργεί κανονικά και χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να συνεχίσει να σας προσφέρει όλες του τις υπηρεσίες και μέσα στην καραντίνα.

  • Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω Messenger.
  • Μπορείτε να μας στέλνετε τα χαρτιά σας μέσω Messenger ή email στο info@oym.gr 
  • Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 211 1883711 ή μέσω Viber.

Είμαστε δίπλα σας! Μείνετε Ασφαλείς!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Scroll to top