Λήγει η άδεια; Πρέπει να την ανανεώσεις άμεσα!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για όσους λήγει άμεσα ή έχει λήξει ήδη η άδεια διαμονής τους στην Ελλάδα. Θα πρέπει να ξεκινήσετε γρήγορα τη διαδικασία για ανανέωση γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε σοβαρά εμπόδια.

Σε όσους έχει ήδη λήξει η άδεια υπάρχει μια μικρή παράταση μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Μόλις περάσει ο Δεκέμβριος όμως δεν θα γίνει καμία αυτόματα ανανέωση. Για να διατηρήσετε την άδειά σας θα πρέπει να έχετε αρχίσει τη διαδικασία νωρίτερα αλλιώς μπορεί να μείνετε στο αέρα.

Θα μείνετε χωρίς άδεια αν δεν συγκεντρώσετε άμεσα όσα χαρτιά χρειάζονται και δεν τα καταθέσετε χωρίς λάθη στην Περιφέρεια. 

Τα ραντεβού για ανανεώσεις άδειας έχουν ήδη ξεκινήσει και λόγω της πανδημίας όλα λειτουργούν με καθυστέρηση. Εαν χάσετε το ραντεβού ή δεν προλάβετε να το κλείσετε θα μείνετε χωρίς άδεια τον Ιανουάριο. 

Οι κόποι σας θα πάνε χαμένοι μαζί με την προσπάθεια σας όλα αυτά τα χρόνια. Η λίστα με τα άτομα που θα ζητήσουν ραντεβού μακραίνει μέρα με τη μέρα. Όσοι ξεχάσουν ή αφήσουν την κατάθεσή τους για αργότερα θα κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς την άδεια τους.

Τι μπορεί να κάνει ο ΟΥΜ για εσάς;

Η Ομάδα μας είναι πάντα ενημερωμένη και φροντίζει να τακτοποιεί άμεσα τις υποθέσεις σας έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία καθυστερήση. Κλείνουμε το ραντεβού για εσάς, περνάμε από έλεγχο όλα τα χαρτιά σας για να μην υπάρχει κανένα λάθος και να μην λείπει κανένα έγγραφο. Αναλαμβάνουμε εμείς όλη τη διαδικασία.

Έχουμε ήδη κλείσει ραντεβού….

Ο ΟΥΜ έχει καταφέρει να κλείσει ραντεβού για συνεντεύξεις σε όσους ήδη συνεργάζονται μαζί μας και εμπιστεύτηκαν την ομάδα μας για την υπόθεσή τους.

Εάν αντιμετωπίζετε κι εσείς κάποιο πρόβλημα με την αίτησή σας ή θέλετε να τακτοποιήσετε άμεσα το θέμα της άδειάς σας χωρίς πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα!

Βρείτε μας στα social media  και θα ξεπεράσουμε μαζί κάθε εμπόδιο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Scroll to top