Λήγει ή έληξε η άδεια διαμονής σας;
Ανανεώστε την χωρίς καθυστερήσεις!

Βρείτε τη λύση σήμερα...

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας ενημερώσουμε

Εχεις απορία;

Μιλήστε μας και στα Social Media.
Υπάρχει πάντα κάποιος αρμόδιος διαθέσιμος να σας απαντήσει!

blank

Τέλος τα ραντεβού.
Όλα ηλεκτρονικά.

Οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας ανακοίνωσαν πως από εδώ και στο εξής όλες οι διαδικασίες θα γίνονται ηλεκτρονικά.

Για να παραλάβετε έγγραφα (άδειες) ή να καταθέσετε τον φάκελο σας θα πρέπει να μπείτε στην πλατφόρμα.

Η Περιφέρεια δεν θα δέχεται κόσμο και δεν θα εξυπηρετεί κανέναν χωρίς ραντεβού.

 

Δείτε πως μπορείτε να πάρετε 8 μήνες παράταση πριν την ανανέωση;

Το Υπουργείο λόγω της πανδημίας και των μεγάλων καθυστερήσεων δίνει τη δυνατότητα στους μετανάστες να πάρουν παράταση 8 μήνες για ανανέωση της άδειας τους με μια ηλεκτρονική αίτηση στην υπηρεσία. Η ομάδα μας σας κάνει ΔΩΡΕΑΝ την ηλεκτρονική αίτηση και ξεκινάει άμεσα τη διαδικασία για την ανανέωση της άδειας σας! Όταν αρχίσει να λειτουργεί κανονικά η Υπηρεσία θα έχει να διαχειριστεί πάρα πολλές υποθέσεις. Εσείς θα πρέπει να έχετε ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία για να είστε σίγουροι ότι δεν θα μείνετε χωρίς άδεια. 

 

Χωρίς την άδεια σας ΔΕΝ μπορείτε:

OYM-logo

Πάρτε παράταση 8 μηνών και ξεκινήστε τη διαδικασία ανανέωσης άδειας διαμονής

Τι είναι η ηλεκτρονική διαδικασία;

Όλες οι αιτήσεις και οι διαδικασίες θα γίνονται πλέον από τον υπολογιστή. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να σταματήσουν τα ραντεβού στην περιφέρεια, τις μεγάλες ουρές και καθυστερήσεις. Δυστυχώς όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η διαδικασία θα είναι εύκολη.

 

  • Κάποιοι δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
  • Κάποιοι δεν έχουν άνεση με τις ηλεκτρονικές διαδικασίες.
  • Κάποιοι δεν μιλούν καλά τη γλώσσα.
  • Κάποιοι δεν γνωρίζουν καλά τη νομοθεσία.
  • Κάποιοι έχουν απορίες και θέλουν κάνουν ερωτήσεις.

Για να μην μείνετε χωρίς ραντεβού επικοινωνήστε άμεσα στο 211-1883711

Για να μην μείνετε χωρίς ραντεβού επικοινωνήστε άμεσα στο 211-1883711

Κλείστε ραντεβού στην Περιφέρεια όσο πιο σύντομα γίνεται…

Είμαστε εδώ για να ακούσουμε το πρόβλημά σας και να σταθούμε δίπλα σας.

Θα φροντίσουμε να είναι όλα έτοιμα και θα κλείσουμε το ραντεβού σας το συντομότερο δυνατό!

OYM-logo

Ελάτε σε επικοινωνία με κάποιον από την ομάδα μας που βλέπει την υπόθεσή σας σαν δική του. Θα φροντίσει να σας καθοδηγήσει και να σας συμβουλεύσει έτσι ώστε να μην λείπει τίποτα από τα έγγραφα σας και να μην υπάρχει το παραμικρό λάθος που μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον τρέξιμο και καθυστερήσεις.

Τι κερδίζετε;

- Γλιτώνετε σημαντικό χρόνο

- Δεν κάνετε λάθη στην κατάθεση του φακέλου σας ή σε κάποιο έγγραφο

- Δεν μπερδεύεστε με την ηλεκτρονική διαδικασία

- Κατανοείτε την νομοθεσία καθώς σας εξηγούμε αναλυτικά κάθε βήμα, απλά και στη γλώσσα σας

- Δεν αγχώνεστε. Αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα και σας ενημερώνουμε

- Δεν βάζετε σε κίνδυνο την υγεία μας με το να πηγαίνετε στις Υπηρεσίες με πολύ κόσμο και ουρές

Η ομάδα μας μελετάει την υπόθεση σας και σας ενημερώνει για την άδεια διαμονής που μπορείτε να βγάλετε. Αναλαμβάνουμε όλη την ηλεκτρονική διαδικασία. Για παράδειγμα μπορεί να έχετε άδεια διαμονής για εξαιρετικούς λόγους αλλά να μπορείτε να βγάλετε άδεια διαμονής επί μακρόν (είναι άδεια διαμονής για 5 χρόνια και δίνει το δικαίωμα εργασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση). Έτσι μπορεί από απλή άδεια διαμονής που έχετε τώρα να αλλάξετε σε κάποια άλλη άδεια διαμονής με πιο πολλά πλεονεκτήματα ή σε μια άδεια διαμονής που θα είναι για περισσότερα χρόνια.

 

Γιατί δεν μας στέλνετε ένα μήνυμα στο Messenger με το ερώτημα σας;

Πείτε μας τι άδεια έχετε τώρα και εμείς θα σας πούμε τι μπορείτε να κάνετε! Μόλις μας στείλετε μήνυμα η ομάδα μας θα απαντήσει σε όλες σας τις απορίες.

Messenger

Γιατί δεν μας στέλνετε ένα μήνυμα στο Messenger με το ερώτημα σας;

Πείτε μας τι άδεια έχετε τώρα και εμείς θα σας πούμε τι μπορείτε να κάνετε! Μόλις μας στείλετε μήνυμα η ομάδα μας θα απαντήσει σε όλες σας τις απορίες.

Messenger

Πώς θα σας βοηθήσει ο ΟΥΜ;

Η ομάδα μας έχει χρόνια εμπειρίας και καθημερινά βοηθά εκατοντάδες μετανάστες να βρουν λύση με τα χαρτιά τους και να βγάλουν άδεια διαμονής. Έχουμε βοηθήσει χιλιάδες μετανάστες να βρουν την καλύτερη λύση για αυτούς και να καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα με την ελληνική γραφειοκρατία. Για να μπορέσει να βοηθήσει και εσάς.

Η ομάδα μας θα προχωρήσει σε:

blank

Μελέτη των χαρτιών που έχετε, για να είναι όλα σωστά και να μπορέσουμε να καταθέσουμε χωρίς να έχετε πρόβλημα.

 

blank

Διορθώσεις,
Αν δεν έχετε κάποιο χαρτί ή σας λείπει κάτι η ομάδα μας θα σας ενημερώσει αμέσως.

 

blank

Κλείσιμο Ραντεβού. Κλείνουμε για εσάς το ραντεβού σας με την υπηρεσία ώστε να μην χρειαστεί να περιμένετε σε ουρές για ώρες.

blank

Παρακολούθηση υπόθεσης. Αν έχετε καταθέσει και έχετε κάποιο πρόβλημα αναλαμβάνουμε να πάμε στις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να βρούμε λύση σε όποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όλα τα χαρτιά σας θα είναι έτοιμα και τακτοποιημένα για να γίνουν άμεσα δεκτά και να προχωρήσει η υπόθεση σας μόλις ανοίξουν οι περιφέρειες.  

 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τον ΟΥΜ;

Εύκολο! Εαν θέλετε να ξεκινήσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται τις διαδικασίες και να είστε έτοιμοι μιλήστε με την ομάδα μας που είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:

messenger-512
Messenger
viber-icon
Viber
whatsapp-512
Whatsapp

Ή συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ για να σας καλέσουμε εμείς

Μας ρωτάτε, σας απαντάμε

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και θα σας καθοδηγήσουμε βήμα – βήμα για ό,τι χρειάζεστε. Θα ελέγξουμε τα έγγραφα, θα σας προετοιμάσουμε και θα σας κλείσουμε ραντεβού. Κι αν δεν μιλάτε καλά ελληνικά, θα μιλήσετε στη δική σας γλώσσα με κάποιον από την ομάδα μας που τη γνωρίζει.

 

Για να σας δώσουμε μία σίγουρη απάντηση θα πρέπει να μελετήσουμε την υπόθεσή σας και να δούμε εαν έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε την άδεια σας έτσι ώστε να ταιριάζει καλύτερα σε αυτό που θέλετε.

 

Θα πρέπει να γνωρίζουμε τον χρόνο που έχετε φύγει από την χώρα και να έχουμε μερικά ακόμα στοιχεία για εσάς. Μπορούμε να μελετήσουμε το θέμα σας και να σας δώσουμε μία απάντηση σύντομα! Στείλτε μας μήνυμα στο Messenger!

 

Θυμάστε ακριβώς το χρονικό διάστημα ή την ημερομηνία που επιστρέψατε στη χώρα σας; Στείλτε μας μήνυμα με το χρονικό διάστημα και κάποιος από την ομάδα μας θα σας απαντήσει άμεσα και μαζί θα βρούμε την λύση!

 

Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, μην ανησυχείτε. Οι άδειες αυτές πήραν παράταση όμως είναι πολύ σημαντικό να μελετήσουμε άμεσα την υπόθεση σας και να κλείσουμε ραντεβού μόλις ξεκινήσουν να λειτουργούν και πάλι οι περιφέρειες (15/05). Ο φόρτος εργασίας τους θα αυξηθεί και υπάρχει κίνδυνος να μην βρείτε σύντομα ραντεβού αν δεν προχωρήσετε άμεσα.

 

Είπαν για εμάς

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

blank
blank