fbpx

Νομικές Υπηρεσίες

O ΟΥΜ, τμήμα της Δικηγορικής Εταιρείας BCLA, ιδρύθηκε για να παρέχει υπηρεσίες στους μετανάστες που μένουν στην Ελλάδα.Καθημερινά εξυπηρετούμε εκατοντάδες ανθρώπους που μας εμπιστεύονται για να βρουν λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν.Ως τμήμα της Δικηγορικής Εταιρείας BCLA παρέχει, εκτός από την υποστήριξή του στις Άδειες Διαμονής, Ιθαγένεια με Πολιτογράφηση, Μεταφράσεις και νομικές υπηρεσίες για θέματα που σας απασχολούν όπως:

Εργατικό – Ασφαλιστικό Δίκαιο (Εργατικές Διαφορές, Συνταξιοδοτήσεις)

Οικογενειακό Δίκαιο (Διαζύγιο, Εκτέλεση Διαθήκης και Κληρονομιές)

Στρατιωτικό Δίκαιο (Στρατιωτικές Υποχρεώσεις για όσους λαμβάνουν ιθαγένεια με πολιτογράφηση)

Οικογενειακά ζητήματα και Διαζύγιο

Μέσα στη ζωή μπορεί να έρθουν δυσκολίες. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως θα έχετε κάποιον δίπλα σας που γνωρίζει και θέλει το καλύτερο για εσάς. Η νομική μας ομάδα θα φροντίσει να σας συμβουλέψει σωστά έτσι ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Λύνουμε νομικά θέματα που μπορεί να δημιουργηθούν με συγγενικά σας πρόσωπα (διαχωρισμός περιουσίας, κληρονομικά, διαθήκες). Σε περίπτωση διαζυγίου με τον/την σύζυγό σας θα σας εκπροσωπήσουμε με στόχο να λυθεί το θέμα άμεσα. Σας συμβουλεύουμε για τη διαδικασία, τη διατροφή και τους νόμους της Ελλάδας. Πατήστε το κουμπί παρακάτω και κάντε το ερώτημά σας.

ΑΦΜ και ΑΜΚΑ

Αναλαμβάνουμε από την αρχή μέχρι το τέλος όλη τη διαδικασία έκδοσης αριθμών ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Εσείς δεν χρειάζεται να περιμένετε σε ουρές, ούτε να χάνετε τον χρόνο σας. Οι υπηρεσίες δυστυχώς δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε λόγω της Πανδημίας. Ο ομάδα μας θα τρέξει όλη τη διαδικασία και θα σας δώσει στα χέρια όλα τα απαραίτητα χαρτιά. Μην ξεχνάτε! Για να εργαστείτε μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα θα πρέπει να έχετε ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Έτσι, ο εργοδότης σας θα μπορεί να σας κολλάει ένσημα και να σας ασφαλίσει. Χρειάζεστε βοήθεια;

Νομικά Θέματα

Αν αντιμετωπίσετε ποτέ νομικά προβλήματα με τη δουλειά ή με κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια μας. Αναλαμβάνουμε μηνύσεις, περιοριστικά μέτρα, νομική εκπροσώπηση σε δικαστήριο και όποια άλλη νομική υπηρεσία μπορεί να χρειαστείτε μελλοντικά. Σε περίπτωση που έχετε δεχθεί ιατρικό λάθος ή βλάβη από κάποιο προϊόν ή υπηρεσία μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το γραφείο μας για συμβουλές. Κάντε την ερώτησή σας…

Υπολογισμός και Έκδοση Σύνταξης

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια ειδικεύεται στο θέμα των συντάξεων και παρακολουθεί στενά κάθε εξέλιξη. Αναρωτιέστε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να βγείτε σε σύνταξη; Πόσα χρόνια χρειάζονται; Τι χαρτιά θα χρειαστεί να μαζέψετε για τον φάκελο σας; Την απάντηση σε κάθε ερώτημά σας έχει η νομική μας ομάδα που αποτελείται από έμπειρους δικηγόρους και εργατολόγους. Θα υπολογίσουμε μαζί το ποσό της σύνταξης σας και θα κάνουμε την αίτηση. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία. Έχετε υπολογίσει το ποσό;

Αλβανικό Διαβατήριο

Όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν το αλβανικό τους διαβατήριο μπορούν να επικοινωνήσουν με τη νομική μας ομάδα για τη διαδικασία. Η αίτηση για Αλβανικό διαβατήριο μπορεί να γίνει στην Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα ή στα προξενεία της Αλβανία. Η ομάδα μας θα φροντίσει να σας λύσει τα χέρια και να σας βγάλει το διαβατήριο το συντομότερο δυνατό. Ξεκινάμε και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία χωρίς καθυστερήσεις. Πατήστε το κουμπί παρακάτω και ενημερωθείτε για τη διαδικασία.

Η Νομική Ομάδα γνωρίζει πως θα σας βοηθήσει

Η Ομάδα μας είναι πάντα ενημερωμένη και φροντίζει να τακτοποιεί άμεσα τις υποθέσεις σας έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία καθυστέρηση. Κλείνουμε ραντεβού, σας εκπροσωπούμε στο δικαστήριο, περνάμε από έλεγχο όλα τα χαρτιά σας για να μην υπάρχει κανένα λάθος και να μην λείπει κανένα έγγραφο. Αναλαμβάνουμε εμείς όλη τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με κάθε πρόβλημα που μπορεί να έρθει στο δρόμο σας.

Είμαστε δίπλα σας. Σε κάθε πρόβλημα βρίσκουμε μια λύση.

Μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά
από 09.30 – 17.30 στο 2111883711
ή να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@oym.gr

Νομικές Υπηρεσίες

  Συμπληρώνοντας τη φόρμα, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Ο ΟΥΜ, τμήμα της Δικηγορικής Εταιρείας BCLA, παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες σε Μετανάστες. Είμαστε ο μεγαλύτερος Οργανισμός Υποστήριξης Μεταναστών στην Ελλάδα, για:
  Άδεια Διαμονής
  Ιθαγένεια
  Άσυλο
  Νομικές Υπηρεσίες
  Σεμινάρια για τη συνέντευξη πολιτογράφησης
  Ασφάλεια Υγείας για την Άδεια Διαμονής
  Μεταφράσεις

    2111883711 Λ. Συγγρού 262, Καλλιθέα Τ.Κ. 17672

  [button href="#ninja-popup-=28344"]test[/button]

  Υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά σας;
  Ρωτήστε τον ΟΥΜ πώς να το λύσετε:

  Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
  Άδεια Διαμονής

  Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
  Άδεια Διαμονής

  Δικαιούστε Ελληνική Ταυτότητα;
  Αποκτήστε την τώρα!

  Παιδί γεννημένο στην Ελλάδα?
  Μάθε πως θα βγάλεις Ιθαγένεια.

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

  Θέλω έκπτωση 30% στις μεταφράσεις

  Keni problem me dokumentet tuaja?
  Pyetni OYM se si ta zgjidhë:

  Perfitoni Shtetesi greke
  Mëso se si për të marrë shtetësinë greke

  اگر آپ کے کاغزات میں کوئ مسلہ ہے یہاں پھر آپ کوپہلی دفہ
  کاغزات بنوانیں ہیں او ۔و۔م۔ سے راپط کریہں

  مفت اپ ڈیٹ!
  رہائشی اجازت نامہ حاصل کرنے کے لئے کس طرح معلومات حاصل کریں:

  هل لديك الحق في الحصول على الهوية اليونانية!
  ؟احصل علها الان

  ولدالطفلفياليونان؟
  تعلمكيفيةالحصولعلىالجنسية.

  هل توجد أية مشكلة في أوراقك؟
  إسألوا مُنظمة دعم المُهاجرين كيف تحلونها:

  გააქვთ პრობლემა თქვენს საბუთებთან დაკავშირებით?
  მოგვმართეთ OYM-ი გასცემს პასუხს ყველა თქვენს შეკითხვას

  [formidable id=8]

  უფასო ინფორმაცია!
  გაიგეთ თუ როგორ მიიღოთ საბერძნეთის მოქალაქეობა:

  [formidable id=7]

  Узнайте, как получить вид на жительство!


  Scroll to Top

  Shërbimet Ligjore

  Νομικές Υπηρεσίες