fbpx

Ο Τουρισμός δίνει δουλειές σε μετανάστες και πρόσφυγες.

Ο Τουρισμός είναι από τις βασικές πηγές εσόδων της Ελλάδας. Ο συγκεκριμένος κλάδος έχει πολλές ειδικότητες και πολλές θέσεις εργασίας. Οι θέσεις αυτές μπορούν να καλυφθούν από Έλληνες αλλά και αλλοδαπούς που θέλουν να ζήσουν και να εργαστούν στη χώρα.

Η έλλειψη ατόμων που θέλουν να εργαστούν στον τουρισμό έφερε τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων, του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Η συνεργασία αυτή έχει ως σκοπό να βοηθήσει στην ενίσχυση του Τουρισμού και της εύρεσης εργασίας για μετανάστες και πρόσφυγες.

Θα οργανωθεί μάλιστα και ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ταχείας μόρφωσης για όσους ενδιαφερθούν. Με λίγα λόγια θα εκπαιδευτούν με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να μπορέσουν να πιάσουν άμεσα δουλειά στον κλάδο.

Όσοι εργάζονται σε τουριστικά επαγγέλματα και κάνουν σωστά τη δουλειά του σέβονται και αγαπούν τη διαφορετικότητα. Συμπεριφέρονται σε όλους με ευγένεια και σεβασμό, βλέποντας ότι όλοι είμαστε ίσοι.

Η καλή διάθεση και η καλή επικοινωνία είναι τα βασικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος για να εργαστεί στον κλάδο. Αν έχει θέληση να μάθει και να εξελιχθεί θα τα καταφέρει και θα έχει μια σταθερή εργασία.

Ένα ακόμα θετικό του κλάδου είναι ότι δίνει τη δυνατότητα να εργαστεί κάποιος σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεται. Ξενοδοχειακές μονάδες, δωμάτια διαμονής, εστιατόρια, χώροι εστίασης, εμπορικά τουριστικά καταστήματα και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις περιμένουν να αγκαλιάσουν νέους εργαζόμενους και να τους κάνουν κομμάτι της ελληνικης οικονομίας.

Αν είσαι μετανάστης ή πρόσφυγας θα χρειαστείς άδεια εργασίας προκειμένου να μπορέσεις να πάρεις μέρος στα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και να εργάζεσαι νόμιμα λαμβάνοντας ένσημα και ασφάλεια.

Η ομάδα του ΟΥΜ μπορεί να σε βοηθήσει με όλη τη διαδικασία (έκδοση ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Άδεια Εργασίας) για να τρέξει την υπόθεσή σου και να προλάβεις τη φετινή σεζόν αλλά και όσες έρθουν μελλοντικά. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 211 1883711  ή να μας στείλεις μήνυμα στο Messenger.

Απέκτησε μια σταθερή δουλειά και βοήθησε εσένα και την οικογένεια σου να ζήσετε μια ζωή που σας αξίζει.

Υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά σας;
Ρωτήστε τον ΟΥΜ πώς να το λύσετε:

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Δικαιούστε Ελληνική Ταυτότητα;
Αποκτήστε την τώρα!

Παιδί γεννημένο στην Ελλάδα?
Μάθε πως θα βγάλεις Ιθαγένεια.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Θέλω έκπτωση 30% στις μεταφράσεις

Keni problem me dokumentet tuaja?
Pyetni OYM se si ta zgjidhë:

Perfitoni Shtetesi greke
Mëso se si për të marrë shtetësinë greke

اگر آپ کے کاغزات میں کوئ مسلہ ہے یہاں پھر آپ کوپہلی دفہ
کاغزات بنوانیں ہیں او ۔و۔م۔ سے راپط کریہں

مفت اپ ڈیٹ!
رہائشی اجازت نامہ حاصل کرنے کے لئے کس طرح معلومات حاصل کریں:

هل لديك الحق في الحصول على الهوية اليونانية!
؟احصل علها الان

ولدالطفلفياليونان؟
تعلمكيفيةالحصولعلىالجنسية.

هل توجد أية مشكلة في أوراقك؟
إسألوا مُنظمة دعم المُهاجرين كيف تحلونها:

გააქვთ პრობლემა თქვენს საბუთებთან დაკავშირებით?
მოგვმართეთ OYM-ი გასცემს პასუხს ყველა თქვენს შეკითხვას

[formidable id=8]

უფასო ინფორმაცია!
გაიგეთ თუ როგორ მიიღოთ საბერძნეთის მოქალაქეობა:

[formidable id=7]

Узнайте, как получить вид на жительство!


Scroll to Top