fbpx

ΟΥΜ – Οργανισμός Υποστήριξης Μεταναστών – Νέα Αρχική design

OYM-logo
Λύσεις που σε βοηθούν να κάνεις τη νέα σου αρχή εδώ.
Δίπλα σου σε κάθε δυσκολία

Τα χαμόγελά σας η ανταμοιβή μας!

Οι δικές σας ιστορίες!

κ. Samos
κ. Samos
Read More
O κ. Samos μας επισκέφθηκε να μας ευχαριστήσει! Μαζί κατάφεραμε να έχει τη γυναίκα, την 4χρονη κόρη και το 10χρονο γιο του πλέον στην Ελλάδα νόμιμα μαζί του!
Natela
Natela
Read More
Η Natela από τη Γεωργία ήρθε στην Ελλάδα πριν από 8 χρόνια έχοντας προβλήματα υγείας και προσπαθούσε για καιρό να βγάλει άδεια διαμονής για να μην δίνει όλα της τα χρήματα στις εξετάσεις της. Με τους νομικούς συμβούλους του ΟΥΜ και τη Μαρίνα, τη δική της σύμβουλο υποστήριξης, η Natela απέκτησε άδεια διαμονής και μπορεί να έχει πλέον ασφάλιση.
Lia
Lia
Read More
Η Lia ήρθε στην Ελλάδα από τη Γεωργία πριν από 9 χρόνια. Κάθε μέρα όλα αυτά τα χρόνια σκεφτόταν τη μητέρα της που την έχει αφήσει πίσω στη Γεωργία. Μαζί με την Αγγελική, την προσωπική της σύμβουλο και την αρμόδια νομική ομάδα του ΟΥΜ έβγαλε άδεια διαμονής και μπορεί πλέον να ταξιδέψει στη χώρα της και να δει επιτέλους τη μητέρας της.
Κάτια
Κάτια
Read More
Η Κάτια από τη Γεωργία, πριν έρθει στον ΟΥΜ δεν μπορούσε να βγάλει άδεια διαμονής στην Ελλάδα. Όμως με την βοήθεια της Έλενας που ήταν η προσωπική της σύμβουλος και ολόκληρου του νομικού τμήματος , η Κάτια κατάφερε, παρά τις δυσκολίες, να βγάλει την άδεια διαμονής και μπορεί τώρα να ξεκινήσει επιτέλους διαδικασίες ώστε να έρθει και ο σύζυγός της στην Ελλάδα.
Ελφρίντα
Ελφρίντα
Read More
Η Ελφρίντα είχε βάλει στόχο η κόρη της να πάρει άδεια διαμονής και να μπορέσει να μεγαλώσει μαζί της νόμιμα στην Ελλάδα. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ήταν πολλές όμως με την βοήθεια της προσωπικής της συμβούλου της Κασσιανής και της αρμόδιας νομικής ομάδας τα κατάφερε και είδε την κόρη της να κρατά την άδεια διαμονής στα χέρια της.
Mukbaniani Lia
Mukbaniani Lia
Read More
Η Mukbaniani Lia δούλευε για χρόνια στην Ελλάδα μακριά από τα παιδιά και τα εγγόνια της στη Γεωργία, που είχε να τα δει από κοντά σχεδόν δέκα χρόνια. Στον ΟΥΜ βρήκε την προσωπική της σύμβουλο και μια ολόκληρη νομική ομάδα που την αγκάλιασαν μέχρι να μπορέσει , να αγκαλιάσει τα παιδιά και τα εγγόνια της στη Γεωργία.
Muhammad, Πακιστάν
Muhammad, Πακιστάν
Read More
Εμένα μου είχε βγει η άδεια διαμονής αλλά βρισκόμουν στο Πακιστάν και δεν με άφηναν να ταξιδέψω στην Ελλάδα να την παραλάβω! Είχα πάθει σοκ! Είχα μιλήσει με διάφορες ΜΚΟ και δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν μέχρι που κάποιοι φίλοι μου πρότειναν τον ΟΥΜ! Η Μαριλένα τα κατάφερε! Επανεκδόθηκε η άδεια μου για 10 χρόνια! Φυσικά της έφερα γλυκά από Πακιστάν!
Μοχάμεντ, Αφγανιστάν
Μοχάμεντ, Αφγανιστάν
Read More
Δεν μπορούσα να μείνω άλλο στο Αφγανιστάν. Ο πόλεμος μας είχε διαλύσει όλους! Ήρθα στην Ελλάδα να βρω δουλειά και μια καλύτερη ζωή. Δεν ήταν καθόλου εύκολα στην αρχή… Για χρόνια προσπαθούσα να βγάλω άδεια διαμονής. Μέσα σε λίγους μήνες η Αγγελική τα κατάφερε! Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε!
Previous
Next

Ποιοι Είμαστε

Ο ΟΥΜ, τμήμα της Δικηγορικής Εταιρείας BCLA, παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες σε Μετανάστες. Χειρίζεται ένα μεγάλο εύρος υποθέσεων που αφορούν σε:

Υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά σας;
Ρωτήστε τον ΟΥΜ πώς να το λύσετε:

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Δικαιούστε Ελληνική Ταυτότητα;
Αποκτήστε την τώρα!

Παιδί γεννημένο στην Ελλάδα?
Μάθε πως θα βγάλεις Ιθαγένεια.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Θέλω έκπτωση 30% στις μεταφράσεις

Keni problem me dokumentet tuaja?
Pyetni OYM se si ta zgjidhë:

Perfitoni Shtetesi greke
Mëso se si për të marrë shtetësinë greke

اگر آپ کے کاغزات میں کوئ مسلہ ہے یہاں پھر آپ کوپہلی دفہ
کاغزات بنوانیں ہیں او ۔و۔م۔ سے راپط کریہں

مفت اپ ڈیٹ!
رہائشی اجازت نامہ حاصل کرنے کے لئے کس طرح معلومات حاصل کریں:

هل لديك الحق في الحصول على الهوية اليونانية!
؟احصل علها الان

ولدالطفلفياليونان؟
تعلمكيفيةالحصولعلىالجنسية.

هل توجد أية مشكلة في أوراقك؟
إسألوا مُنظمة دعم المُهاجرين كيف تحلونها:

გააქვთ პრობლემა თქვენს საბუთებთან დაკავშირებით?
მოგვმართეთ OYM-ი გასცემს პასუხს ყველა თქვენს შეკითხვას

[formidable id=8]

უფასო ინფორმაცია!
გაიგეთ თუ როგორ მიიღოთ საბერძნეთის მოქალაქეობა:

[formidable id=7]

Узнайте, как получить вид на жительство!


Scroll to Top