Προσοχή! Στον αέρα όσοι έληξε η άδεια διαμονής τους 1-19 Ιουλίου 2020!

Με δύο αποφάσεις το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου ανακοίνωσε την παράταση των αδειών διαμονής εκείνων που έληξε η άδεια τους από το διάστημα 1/12/2019 – 30/6/2020 & από 20/7/2020 – 31/12/2020.

Σε καμία από τις δύο ανακοίνωσεις δεν υπάρχει πρόβλεψη για εκείνους που άδεια τους έληξε το διάστημα από 01/07/2020 έως 19/07/2020!

Ως αποτέλεσμα, όλοι εκείνοι των οποίων οι άδειες τους έληξαν αυτό το διάστημα βρίσκονται στον αέρα με κίνδυνο να ξεκινήσουν όλη τη διαδικασία από την αρχή, βλέποντας τους κόπους τους για να κτίσουν μία νέα ζωή στην Ελλάδα, να χάνονται δια πάντός.

Ανεξάρτητα από τα χρόνια που διαθέτουν ήδη την άδεια διαμονής ή τα χρόνια που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα, κινδυνεύουν να ξεκινήσουν από το μηδέν όλη τη διαδικασία σαν να είναι η πρώτη φορά.

Έληξε η άδεια σας από 1 έως 19 Ιουλίου 2020;

Η άδεια διαμονής δεν ανανεώνεται αυτόματα. Εάν η άδεια σας έληξε από το χρονικό διάστημα 1 έως 19 Ιουλίου 2020, τότε δεν έχετε κανένα δικαιώμα διαμονής και θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα για την ανάνεωση της άδειας σας, πριν τελειώσει ο μήνας Ιούλιος!

Η έμπειρη ομάδα του Οργανισμού Υποστήριξης Μεταναστών διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στην έκδοση άδειας διαμονής, έχει βοηθήσει χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες να κτίσουν τη ζωή που ονειρεύτηκαν στη χώρα μας.

Για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα νόμιμα και πλήρη δικαιώματα σας στην Ελλάδα ως πολίτης τρίτης χώρας, θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού για την ανανέωση της άδειας σας το συντομότερο δυνατό!

Κινηθείτε άμεσα μαζί μας και γλιτώστε την τεράστια αναμονή της περιφέρειας μεταναστών, από πολίτες που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν με μεγάλες καθυστερήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας πριν τελειώσει ο μήνας, για να μη χάσετε κανένα από τα δικαιώματα που με τους κόπους και την εργασία ετών έχετε κατακτήσει.

Η ομάδα του Ο.Υ.Μ. είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη διαδικασία ανανέωσης και να κλείσετε ραντεβου, ώστε να ανανεώσετε την άδεια διαμονής σας χωρίς να χάσετε όσα με κόπο κτίσατε στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια.

Γιατί να μην κάνω μόνος μου την διαδικασία ανανέωσης?

Το ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης της άδειας διαμονής αντιμετωπίζει σχεδόν καθημερινά δεκάδες τεχνικά προβληματα που το θέτουν εκτός λειτουργίας, καθιστώντας ακόμη πιο πολύπολοκη και χρονοβόρα της γραφειοκρατία έκδοσης άδειας.

Το παραμικρό λάθος κατά την υποβολή της αίτησης, μπορεί να σας κοστίσει όλη τη διαδικασία και να χάσετε πλήρως τα δικαιώματα σας στην Ελλάδα.

Καλέσετε μας σήμερα στο 2111883711 και κλείστε ραντεβού για την ανανέωση της άδειας διαμονή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

messenger-512
viber-icon

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Scroll to top