Ο σεισμός των 6,4 Ρίχτερ στην Αλβανία άφησε πίσω του, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, 40 νεκρούς και 700 τραυματίες μέχρι στιγμής.
Βοήθεια έχει καταφτάσει στην Αλβανία από τις γειτονικές χώρες και την Ελλάδα που σε μία τόσο δύσκολη στιγμή δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο πλάι του “γείτονα”.
Η τραγωδία αυτή δεν έχει τελειωμό καθώς οι μετασεισμοί κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο των διασωστών που έχουν σπεύσει να βοηθήσουν. Οι ομάδες διάσωσης, εθελοντές και απλοί πολίτες προσπαθούν να βρουν και να σώσουν τον κόσμο που βρίσκεται στα χαλάσματα.
Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν άλλα θύματα και η Αλβανία να μπορέσει σταθεί και πάλι στα “πόδια” της.
Αυτή τη δύσκολη ώρα οι σκέψεις μας είναι με τον αλβανικό λαό και τις οικογένειες που έχασαν και θρηνούν τους κοντινούς τους ανθρώπους.
Όποιος θέλει να βοηθήσει τους πατριώτες ή τους γείτονες του μπορεί να κάνει μία δωρεά ΕΔΩ: https://www.facebook.com/donate/808707519583039/2048678681902252/ στην επίσημη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook.
Κουράγιο Γείτονες!