fbpx

Τελευταία ευκαιρία για όσους απορρίφθηκε το άσυλο!

Καθημερινά εκατοντάδες μετανάστες κάνουν αίτηση ασύλου στις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να καταφέρουν να αποκτήσουν ένα χαρτί που θα τους δίνει την δυνατότητα να μείνουν νόμιμα στην χώρα μας και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Χιλιάδες όμως μετανάστες βλέπουν την αίτηση ασύλου τους να απορρίπτεται και μάλιστα πολλές φορές δεν ξέρουν καν τον λόγο! Αν είστε και εσείς ένας από αυτούς, χρησιμοποιήστε σωστά την δεύτερη ευκαιρία που σας δίνει ο νόμος, μέσω της προσφυγής και  κερδίστε πάλι τα χαρτιά που επιθυμείτε για να ζήσετε στην Ελλάδα.

Η νέα απόφαση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε προσφυγή προς την αρμόδια υπηρεσία εάν η αίτηση σας απορρίφθηκε την πρώτη φορά.

Όμως σύμφωνα με την απόφαση μόνο μέσω δικηγόρου μπορείτε να κάνετε προσφυγή και να κερδίσετε ακόμα μια ευκαιρία για την απόκτηση Ασύλου στην Ελλάδα. Επίσης, μέχρι να βγει η τελική απόφαση, παίρνετε πίσω την λευκή κάρτα σας ώστε να μπορείτε να μείνετε χωρίς φόβο στην Ελλάδα.

Η απόφαση αυτή σας δίνει μια τελευταία ευκαιρία για να μπορέσετε να βγάλετε Άσυλο. Όμως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και να μην χάσουμε άλλο χρόνο.

Στον ΟΥΜ συνεργαζόμαστε και βοηθάμε καθημερινά εκατοντάδες μετανάστες που θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή στη χώρα μας. Η εμπειρία μας και η ενημερωμένη νομική ομάδα μας βρίσκεται στο πλευρό σας για να σας ενημερώσει για οτιδήποτε χρειάζεστε και να σας βοηθήσει να πάρετε στα χέρια σας το άσυλο. 

 

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η διαδικασία;

Εφόσον απορρίφθηκε το αίτημα σας την πρώτη φορά, μπορείτε να κάνετε προσφυγή με δικηγόρο για να εξεταστεί ξανά η αίτηση ασύλου σας. Ξεκινώντας την διαδικασία αυτή, θα πάρετε πίσω την κάρτα ασύλου. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να μείνετε νόμιμα στην Ελλάδα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να δούνε ξανά τον φάκελο σας. Η διαδικασία μπορεί να γίνει μόνο με δικηγόρο και δεν μπορείτε να πάτε να την κάνετε μόνοι σας.

Η υπόθεση σας θα εξεταστεί από ανεξάρτητη επιτροπή και δεν χρειάζεται να περάσετε από συνέντευξη. Ωστόσο, η αγωγή γίνεται μόνο με την βοήθεια δικηγόρου! 

 

Γιατί να κάνω προσφυγή αφού η απόφαση λέει ότι δεν αναγνωρίστηκα ως πρόσφυγας η επικουρικώς προστατευόμενος; 

Την 1η φορά μπορεί να μην τα πήγατε καλά στην συνέντευξη καθώς σε αυτήν πρέπει να προκύπτει καθαρά ότι έχετε τις προϋποθέσεις να αναγνωριστείτε πρόσφυγας ή επικουρικά προστατευόμενος. Τώρα με την βοήθεια μας, θα προετοιμαστείτε καλύτερα και  θα φτιάξουμε μαζί τον φάκελο σας με όλα τα χαρτιά που πρέπει να έχετε ώστε να είναι θετική η απόφαση.

 

Μέχρι πότε μπορώ να κάνω την προσφυγή;

Εάν απορρίφθηκε η αίτηση σας θα πρέπει να κάνετε προσφυγή το συντομότερο δυνατόν! Η ευκαιρία αυτή είναι η τελευταία σας για να καταφέρετε να πάρετε πίσω την κάρτα του  άσυλου και να μείνετε νόμιμα στην Ελλάδα. 

 

Που γίνεται η προσφυγή;

Η προσφυγή γίνεται στην υπηρεσία ασύλου και μόνο από δικηγόρο! Δεν μπορείτε να κάνετε την διαδικασία μόνοι σας καθώς η αίτηση σας πρέπει να περιλαμβάνει το όνομα κάποιου δικηγόρου. Ο φάκελος σας πρέπει να εξεταστεί από νομικούς και να συνταχθούν τα απαραίτητα νομικά έγγραφα για την προσφυγή. 

 

Που μπορώ να απευθυνθώ;

Η εξειδικευμένη μας ομάδα έχει χρόνια εμπειρίας σε θέματα μεταναστών και το νομικό μας τμήμα αναλαμβάνει όλη την διαδικασία για εσάς! Με την στήριξη μας οι πιθανότητες να πάρετε πίσω το άσυλο αυξάνονται σημαντικά και είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να συγκεντρώσετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να προετοιμαστείτε κατάλληλα.

 

Σας ενημερώνουμε διαρκώς για την πορεία της υπόθεσης σας μέχρι την τελική απόφαση και σας βοηθάμε να λάβετε πάλι πίσω την λευκή κάρτα για να μπορείτε να μείνετε στη χώρα χωρίς κανένα άγχος!

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καινούργια ζωή στην Ελλάδα! 

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-1883711 ή στα social media του οργανισμού μας (Messenger, viber, WhatsApp). Η ομάδα του ΟΥΜ είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα!

Υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά σας;
Ρωτήστε τον ΟΥΜ πώς να το λύσετε:

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Δικαιούστε Ελληνική Ταυτότητα;
Αποκτήστε την τώρα!

Παιδί γεννημένο στην Ελλάδα?
Μάθε πως θα βγάλεις Ιθαγένεια.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Θέλω έκπτωση 30% στις μεταφράσεις

Keni problem me dokumentet tuaja?
Pyetni OYM se si ta zgjidhë:

Perfitoni Shtetesi greke
Mëso se si për të marrë shtetësinë greke

اگر آپ کے کاغزات میں کوئ مسلہ ہے یہاں پھر آپ کوپہلی دفہ
کاغزات بنوانیں ہیں او ۔و۔م۔ سے راپط کریہں

مفت اپ ڈیٹ!
رہائشی اجازت نامہ حاصل کرنے کے لئے کس طرح معلومات حاصل کریں:

هل لديك الحق في الحصول على الهوية اليونانية!
؟احصل علها الان

ولدالطفلفياليونان؟
تعلمكيفيةالحصولعلىالجنسية.

هل توجد أية مشكلة في أوراقك؟
إسألوا مُنظمة دعم المُهاجرين كيف تحلونها:

გააქვთ პრობლემა თქვენს საბუთებთან დაკავშირებით?
მოგვმართეთ OYM-ი გასცემს პასუხს ყველა თქვენს შეკითხვას

[formidable id=8]

უფასო ინფორმაცია!
გაიგეთ თუ როგორ მიიღოთ საბერძნეთის მოქალაქეობა:

[formidable id=7]

Узнайте, как получить вид на жительство!


Scroll to Top