fbpx

Τι σημαίνουν τα μέτρα απαγόρευσης για εσάς;

Εσείς μένετε σπίτι, εμείς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε!

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα με την εξάπλωση του κορωναίου, έχει οδηγήσει την κυβέρνηση να λάβει αυστηρά μέτρα σχετικά με την προστασία των πολιτών και την αποφυγή εξάπλωσης του Κορωνοιού.

Τι σημαίνουν όμως τα μέτρα απαγόρευσης για εσάς;

Σε περίπτωση που έχετε άδεια διαμονής ή μπλε βεβαίωση, θα πρέπει να την έχετε μαζί σας κάθε φορά που βγαίνετε έξω από το σπίτι σας. Πρέπει να ενημερώνετε τις αρχές με την αποστολή sms για τον λόγο που βγαίνετε. 

Αν η άδεια διαμονής σας λήγει σε λίγο καιρό επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες, ώστε όταν ανοίξουν οι υπηρεσίες να είναι όλα έτοιμα και να καταθέσετε αμέσως. Έτσι δεν θα χάσετε χρόνο και ούτε θα κινδυνεύσετε να χάσετε τα χαρτιά σας στην Ελλάδα.

Εάν δεν έχετε κάποιο επίσημο χαρτί, για την διαμονή σας στην Ελλάδα θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, για μιλήσουμε για την υπόθεση σας.

Μαζί θα βρούμε τρόπο, ώστε να μπορέσετε να βγείτε έξω και να πάτε για παράδειγμα στο σούπερ μάρκετ. Όπως ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός χωρίς ταυτότητα ή άδεια διαμονής (ή κάποιο χαρτί που να δείχνει ότι κάποιος είναι νόμιμα στην χώρα) δεν θα μπορεί κανείς να βγει έξω. Η αστυνομία θα είναι παντού και θα ελέγχει τον κόσμο ακόμα και όταν θα πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ.  Όπως μπορείτε να καταλάβετε, τώρα πιο πολύ από ποτέ είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας κάποιο χαρτί, που να δείχνει ότι προσπαθείτε να βγάλετε χαρτιά για να μείνετε στην Ελλάδα νόμιμα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο  211 1883711 (09:00 – 17:30) ή στείλτε μας το πρόβλημα σας στο messenger, όσο πιο γρήγορα για να μιλήσουμε για την υπόθεση σας και να βρούμε λύση ώστε να μπορείτε να βγείτε έξω χωρίς να φοβάστε. 

Τι μπορώ να κάνω;

Στον ΟΥΜ συνεχίζουμε κανονικά τις εργασίες μας και τις ενέργειες  για την εξυπηρέτηση των ήδη πελατών μας και όσων θέλουν να βγάλουν άσυλο, άδεια διαμονής ή ιθαγένεια. 

‘Οπως ξέρετε και εσείς ότι οι διαδικασίες για την έκδοση άδειας διαμονής και ιθαγένειας έχουν μέχρι στιγμής “παγώσει”, είναι όμως σημαντικό, αν δεν έχετε ξεκινήσει ήδη την διαδικασία να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ξεκινήσουμε όσο πιο γρήγορα. Με αυτόν τον τρόπο, μόλις ξεκινήσει ξανά η λειτουργία των αρμόδιων υπηρεσιών, θα έχετε κερδίσει χρόνο και θα έχετε προτεραιότητα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να βγάλετε πρώτοι τα χαρτιά σας. Δεν θα χάσετε χρόνο περιμένοντας την σειρά σας, αφού μετά θα υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτήσεων.

Μέχρι τότε όμως επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε μαζί πως θα σας βοηθήσουμε να βγείτε από το σπίτι σας, χωρίς να φοβάστε ότι θα φάτε το πρόστιμο ή ακόμα χειρότερα ότι θα σας βάλουν φυλακή. 

Για να ξεκινήσουμε μαζί σας, την διαδικασία δεν χρειάζεται να έρθετε στα γραφεία μας. Με την βοήθεια της τεχνολογίας, έχουμε κάνει την διαδικασία πιο εύκολη και γρήγορη ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε άμεσα και χωρίς να χάσουμε χρόνο.

Η επικοινωνία μαζί μας, η αποστολή των χαρτιών σας αλλά και η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά ή να μας τα στείλετε με κούριερ. 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-1883711 ώστε να δούμε μαζί την υπόθεση σας και να σας βοηθήσουμε να βγάλετε τα χαρτιά σας.

Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη είτε μέσω τηλεφώνου ειτε στο Messenger, Email και Viber. Σαν να ήταν δίπλα σας!

Ο ΟΥΜ μιλάει την γλώσσα σας! Εάν επιθυμείτε να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο μας στη γλώσσα σας μπορείτε να μας καλέσετε:

Για Αραβικά στο 6948283715

Για Γεωργιανά στο 6948283718

Για Ουρντού στο 6948916726

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά σας;
Ρωτήστε τον ΟΥΜ πώς να το λύσετε:

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Δικαιούστε Ελληνική Ταυτότητα;
Αποκτήστε την τώρα!

Παιδί γεννημένο στην Ελλάδα?
Μάθε πως θα βγάλεις Ιθαγένεια.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Θέλω έκπτωση 30% στις μεταφράσεις

Keni problem me dokumentet tuaja?
Pyetni OYM se si ta zgjidhë:

Perfitoni Shtetesi greke
Mëso se si për të marrë shtetësinë greke

اگر آپ کے کاغزات میں کوئ مسلہ ہے یہاں پھر آپ کوپہلی دفہ
کاغزات بنوانیں ہیں او ۔و۔م۔ سے راپط کریہں

مفت اپ ڈیٹ!
رہائشی اجازت نامہ حاصل کرنے کے لئے کس طرح معلومات حاصل کریں:

هل لديك الحق في الحصول على الهوية اليونانية!
؟احصل علها الان

ولدالطفلفياليونان؟
تعلمكيفيةالحصولعلىالجنسية.

هل توجد أية مشكلة في أوراقك؟
إسألوا مُنظمة دعم المُهاجرين كيف تحلونها:

გააქვთ პრობლემა თქვენს საბუთებთან დაკავშირებით?
მოგვმართეთ OYM-ი გასცემს პასუხს ყველა თქვენს შეკითხვას

[formidable id=8]

უფასო ინფორმაცია!
გაიგეთ თუ როგორ მიიღოთ საბერძნეთის მოქალაქეობა:

[formidable id=7]

Узнайте, как получить вид на жительство!


Scroll to Top