ბინადრობის ნებართვა ოიმთან ერთად

ახალი დასაწყისი საბერძნეთში ყველაზე მარტივი გზით
ახალი დასაწყისი საბერძნეთში ყველაზე მარტივი გზით
ახალი დასაწყისი საბერძნეთში ყველაზე მარტივი გზით
ახალი დასაწყისი საბერძნეთში ყველაზე მარტივი გზით
ახალი დასაწყისი საბერძნეთში ყველაზე მარტივი გზით
Slider

არასოდეს არ ყოფილა უფრო მარტივი და სწრაფი ბინადრობის ნებარ თვის აღების პროცესი

დაემშვიდობეთ ბიუროკრატიას !
ოიმში თქვენ არ დარბიხართ , თქვენს მაგივრად დარბის ყველაფერზე თქვენი პირადი კონსულტანტი/მრჩეველი !

Έგვაქვს გამოსავალი ბინადრობის ნებართვასთან დაკავშირებით!
დაიწყეთ ახალი ცხოვრება საბერძნეთში ჩვენთან ერთად !

რომ გქონდეს საშუალება:

იცხოვრო საბერძნეთში ლეგალურად

იმუშაო საბერძნეთში ლეგალურად

გქონდეთ ჯანმრთელობის დაზღვევა

იმოგზაუროთ თქვენს სამშობლოში

იმოგზაუროთ ევროპის ქვეყნებში

მეკუთვნის ბინადრობის ნებართვა?
რამდენი ხნით?
რა დოკუმენტები უნდა მქონდეს?

შეავსეთ ფორმა და გავცემთ თქვენს ყველა შეკითხვას პასუხს უფასოდ!

Mono tilefono Georgrians

 

 

იცხოვრეთ თავისუფლად და ლეგალურად საბერძნეთში ბინადრობის ნებართვით

არ იცით რა კატეგორია გეხებათ? შეგვეკითხეთ!

თქვენი მრჩეველი განიხილავს დაუყონებლივ თქვენს საბუთებს და შეგატყობინებთ თუ რომელ კატეგორიას ეკუთვნით და რა არის საჭირო თქვენი ლეგალიზაციისთვის!

იცხოვრეთ საბერძნეთში როგორც ოცნებობთ

თქვენი ღიმილი ჩვენი ჯილდოა

0
კმაყოფილი კლიენტი
0
საქმე
0
%
მომსახურეობა მთელ საბერძნეთში

– Όπως η Κάτια, η Lia, η Natela και πολλοί ακόμη που απέκτησαν Άδεια Διαμονής –

ჩვენი გუნდი!

თქენი მხარდაჭერა!

თქვენი ისტორიები

მინდა მივიღო ინფორმაცია ხშირად დასმულ კითხვებზე

ეკონომიკურად დამოუკიდებელი პირები რომლებიც აწარმოებენ საინვესტიციო საქმიანობას ან თვითდასაქმებას  საბერძნეთში

 საბერძნეთის მოქალაქეების მეუღლეები

 ალბანეთიდან ეთნიკური ბერძნების მეუღლეები

 მუდმივი ცხოვრების ნებართვა

 თვითდასაქმება სრულწლოვანების გამო , ბინადრობის ნებართვა  მათთვის ვინც გახდა 18 წლი

 ბინადრობის ნებართვა ოჯახის გაერთიანების მიზნით

 ოჯახის გაერთიანება

 ბინადრობის ნებართვა ჯანმრთელობასთან დაკავშირებული პრობლემების მხრივ (ჰუმანიტარული მიზეზები)

 ბინადრობის ნებართვა სპეციალური მიზეზებით

 

ბინადრობის ნებართვის ასაღებათ იმ პირებისთვის რომლებიც დამოუკიდებულ სამუშაოებს აწარმოებენ საბერძნეთის ტერიტორიაზე საჭიროა თქვენი დასაქმების ხელშეკრულება, საიდანაც გამოჩნდება, რომ თქვენი ყოველთვიური ხელფასი არის კანონით მოთხოვნილი განაცხადი  საჭირო დოკუმენტაციასთან ერთად.

ბინადრობის ნებართვის განახლებისთვის საჭიროა  დოკუმენტაცია, რომელიც აჩვენებს თქვენს საგადასახადო სტატუსსა და სამედიცინო მკურნალობას, რათა დააკმაყოფილონ განახლებულ განაცხადთან დაკავშირებული კრიტერიუმები.

გარდა ამისა, აუცილებელია საბუთის წარმოდგენა სადაზღვევო დაწესებულებიდან რომ  ხელფასის ოდენობა არის ის, რაც აუცილებელია  განახლებისთვის. ბინადრობის ნებართვის განახლება ასევე მოითხოვს გარკვეული რაოდენობის მარკებს (ένσημα) და დამოკიდებულია თქვენს მიერ მიგებულ ბინადრობის მოწმობაზე რომელიც გქონდათ ხმარებაში დგემდე. იმ შემთხვევაში თუ თქვენ იღებთ უფრო მცირე რაოდენობის ხელფასს, შეგიძლიათ შეიძინოთ დღეების დაზღვევა, რადგან ეს რიცხვი განისაზღვრება შესაბამისი კანონმდებლობით.

იმ შემთხვევაში, თუ გადიხართ პენსიაზე და გიმთავრდებათ ბინადრობის ნებართვა, შეგიძლიათ განაახლოთ თქვენი ბინადრობის ნებართვა პენსიის  გადაწყვეტილების მიღების შემდეგ და  ნებართვის შესაბამისი კატეგორიის მინიჭებით.

პიროვნებები რომლებიც დიდი ხნის მანძილზძე იმყოფებიან საბერძნეთის ტერიტორიაზე ექვემდებარებიან შემდეგ პირობებს:  ბოლო ხუთი წლის  განმავლობაში უნდა ცხოვრობდეთ საბერძნეთში კანონიურად და მუდმივად, გქონდეთ შემოსავალი და დაზღვევა, რომელიც აკმაყოფილებს საჭირო კრიტერიუმებს  და ინტეგრირების პირობების დაკმაყოფილებას.

ხუთწლიანი ბინადრობის ნებართვის უფლება აქვთ ასევე მეორე თაობის იმ  მოქალაქეებს, რომლებიც საბერძნეთში დაიბადნენ ან საბერძნეთის სკოლაში მიიღეს სრულწლოვანი განათლება და კანონიურად ცხოვრობენ აქ.

ხუთწლიანი ბინადრობის ნებართვის განხილვა ხდება კანონით გათვალისწინებული განსაძგვრული საბუთებით და თუ ამტკიცებდეთ საკმარის ფიქსირებულ წლიურ შემოსავლს საარსებო ხარჯების დასაფარავად ან თქვენ  მიეკუთვნებით ამ კატეგორიას, უფლება გაქვთ მიიღოთ  ეკონომიკურად დამოუკიდებელი პიროვნების ნებართვა.

თუ თქვენ ფლობთ ოჯახთან გაერთიანების ბინადრობის ნებართვას, გაქვთ უფლება, გამოიყენოთ დასაქმების ან დამოუკიდებელი ეკონომიკური საქმიანობის ნებართვა საჭირო დოკუმენტაციის მიწოდების გზით. დასაქმების გადაწყვეტილება გაიცემა ერთხელ და განუსაზღვრელი ვადით.

ოჯახის წევრებს შეუძლიათ მიიღონ საბერძნეთში ავტონომიური ცხოვრების ნებართვა, თუ ისინი აკმაყოფილებენ საბერძნეთში ყოფნის, მათი ასაკისა და ოჯახური მდგომარეობის შესახებ არსებულ პირობებს. ნებართვის ხანგრძლივობა არ შეიძლება იყოს ერთ წელზე მეტი. თუმცა, განახლება გათვალისწინებულია.

თუ ბოლო ათი წლის განმავლობაში მუდმივი ცხოვრების ნებართვა გქონდათ და საბერძნეთში ხუთი წლის განმავლობაში კანონიერად არ ცხოვრობდით, საჭიროა უწყვეტი დამადასტურებელი საბუთები თქვენი ბინადრობის ნებართვის ვადის გასვლის დღიდან თქვენი ბინადრობის ნებართვის მისაღებ დრომდე.

თუ თქვენ გაქვთ საბერძნეთის მოქალაქეობა და თქვენი მეუღლე და თქვენი დედა არიან საბერძნეთის მოქალაქის ოჯახის წევრები. შეუძლიათ აიღონ ბინადრობის ნებართვა საჭირო პროცედურების განხორციელების შემდეგ.

თუ თქვენი შვილი არის არასრულწლოვანი და მიიღო საბერძნეთის მოქალაქეობა სპეციალური მიზეზების გამო, (მაგალითად: სწავლა)  შეგიძლიათ განაახლოთ თქვენი ბინადრობის ნებართვა, როგორც არასრულწლოვანი მოქალაქის მშობელი. თუმცა, თქვენც ასევე უნდა აკმაყოფილებდეთ ” ბერძენი მოქალაქის ნათესავის” კატეგორიას.

ΟΥΜ-საემიგრაციო მხარდაჭერის ორგანიზაცია არის საადვოკატო ბიურო BCLA- ის ნაწილი, შექმნილია რომ დაეხმაროს ემიგრანტებს მებისმიერ საკითხში, ჩვენ ვართ ყველაზე დიდი ორგანიზაცია მთელ საბერძნეთში რომელიც დაგეხმარებათ:
ბინადრობის ნებართვის მოპოვება
მოქალაქეობის მოპოვება
თავშესაფრის მოპოვება
იურიდიული მომსახურეობა ნებისმიერ საკითხში
სემინარები ნატურალიზაციის საკითხებთან დაკავშირებით
ჯამნრთელობის საზღვევა ბინადრობის ნებართვისთვის
თარგმანი

[button href=”#ninja-popup-24000″]test[/button]