Merrni një identitet grek

[vc_row content_placement=”top” css=”.vc_custom_1538471120722{background-color: #cbe5e6 !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1538470930763{margin-top: -35px !important;margin-bottom: -35px !important;border-top-width: -35px !important;border-bottom-width: -35px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_raw_html]JTVCc21hcnRzbGlkZXIzJTIwc2xpZGVyJTNENyU1RA==[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1538474417354{margin-top: -15px !important;border-top-width: -15px !important;padding-right: 5% !important;padding-left: 5% !important;}”][vc_column_text]

Mundeni te merni Identitet Grek?
Merreni tani!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” bg_type=”bg_color” seperator_enable=”seperator_enable_value” seperator_type=”xlarge_triangle_seperator” seperator_position=”bottom_seperator” seperator_svg_height=”90″ launchkit_padding=”large-pad” background_style=”full” el_id=”below-header” bg_color_value=”#229397″ css=”.vc_custom_1537513154846{padding-bottom: 95px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1537171571369{padding-right: 10% !important;padding-left: 10% !important;}”][vc_custom_heading text=”Identitetin grek
Merrni nënshtetësinë Greke dhe jetoni si shtetas grek!” font_container=”tag:h2|font_size:32|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1536665525834{margin-top: -60px !important;border-top-width: -60px !important;}”][vc_column css_animation=”fadeInLeft” css=”.vc_custom_1536861867659{padding-right: 10% !important;padding-left: 10% !important;}”][vc_custom_heading text=”3 + 1 Arsyet për të marrë shtetësinë!” font_container=”tag:h2|font_size:34|text_align:center|color:%230a0a0a” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1537512405787{background-color: #e2e2e2 !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1536745450178{padding-top: 10px !important;}”][vc_custom_heading text=”Pse nenshtesine Greke dhe jo leje qëndrimi?” font_container=”tag:h2|font_size:26|text_align:center|color:%230a0a0a” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1539674989657{padding-right: 10% !important;padding-left: 10% !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css_animation=”none” css=”.vc_custom_1537512422420{background-color: #e2e2e2 !important;}”][vc_column css_animation=”none” width=”1/12″][/vc_column][vc_column css_animation=”slideInLeft” width=”5/12″][vc_column_text]

 1.Paguaj vetëm një herë:

Me marrjen e Shtetësisë Greke ju ndaloni të paguani mijëra euro në rinovime dhe ju mbani këto para!

Ju bëheni shtetas grek me:

100 € nëse ju jeni homogjene ose nese keni bere shkolle ne Greki.

550 € nëse keni jetuar ligjërisht në Greqi për 7 vjet.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Dua Shtetësinën Greke” style=”custom” custom_background=”#229397″ custom_text=”#ffffff” size=”lg” align=”center” link=”url:%23spu-29427|||”][/vc_column][vc_column css_animation=”slideInRight” width=”5/12″][vc_column_text]

2.Keni më shumë të drejta! B

Me shtetësi, ju kurrë nuk paguani më për rinovimin e lejes së qëndrimit tuaj dhe përveç kësaj:

Shërbyer menjëherë në qendrat e shërbimit të qytetarëve.

Ju lëvizni dhe jetoni në Bashkimin Evropian.

Udhëtoni në Amerikë.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Dua Shtetësinën Greke” style=”custom” custom_background=”#229397″ custom_text=”#ffffff” size=”lg” align=”center” link=”url:%23spu-29427|||”][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css_animation=”none” css=”.vc_custom_1537512443073{background-color: #e2e2e2 !important;}”][vc_column css_animation=”none” width=”1/12″ css=”.vc_custom_1536865945637{padding-right: 10% !important;padding-left: 10% !important;}”][/vc_column][vc_column css_animation=”slideInLeft” width=”5/12″ offset=”vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_column_text]

3.Lejet e thjeshta të qëndrimit nuk janë të mjaftueshme se pse:

Nuk varet  e ardhmja juaj në Greqi duke ndryshuar ligjet për licencat!

Pse duhet të mbani në mend çdo kohë për të drejtuar dhe të mbledhë kartat për të bërë rinovimin? Kur mund të merrni një identitet grek dhe të merrni të drejtat e një shtetasi grek!

Ju mund të merrni certifikatat me lehtësi dhe shpejt pa ju kushtuar transport dhe përkthime nga vendi juaj!

Nëse e humbni punën me identitetin grek, nuk do paguani për sigurim shëndetësor privat që mund t’ju kushtojë deri në € 850!

Ju i keni paguar deri tani shumë të shtrenjta:

Lejat e qëndrimit mund t’ju kushtojë më shumë se 6,000 € ndërsa qytetari deri në 800 €!

Këto janë shpenzime për licenca që nuk ju lejojnë të punoni në një vend tjetër përveç Greqisë.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Dua Shtetësinën Greke” style=”custom” custom_background=”#229397″ custom_text=”#ffffff” size=”lg” align=”center” link=”url:%23spu-29427|||”][/vc_column][vc_column css_animation=”slideInRight” width=”5/12″ offset=”vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_column_text]

4.Bëni jetën tuaj më të lehtë!

Merrni një identitet grek dhe jetoni si shtetas grek. Mos paguani për rinovimin e lejes së qëndrimit nëse keni të drejtën e shtetësisë!

Për të marrë shtetësinë greke, duhet të qëndroni në Greqi:
7 vjet me leje qëndrimi ose 3 vjet me lejeqëndrimi nëse:

Nese vini nga një vend i Bashkimit Evropian

Nese jeni një refugjat politik

ju jeni bashkëshorti ose një prind i një shtetasi grek

Kategoria e veçantë është fëmijët e lindur në Greqi me procedura më të lehta dhe më ekonomike. Nëse i përkisni kësaj kategorie, klikoni këtu për t’u informuar!

Bëhuni qytetar i një vendi modern evropian dhe thoni lamtumirë rradhët në shërbimet e të huajve, me shpenzimet e lejeve të qëndrimit çdo 3 ose 5 vjet dhe ankthi për të parandaluar marrjen e letrave nuk duket ilegale …!

[/vc_column_text][vc_btn title=”Dua Shtetësinën Greke” style=”custom” custom_background=”#229397″ custom_text=”#ffffff” size=”lg” align=”center” link=”url:%23spu-29427|||”][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css_animation=”none” css=”.vc_custom_1537512443073{background-color: #e2e2e2 !important;}”][vc_column css_animation=”none” width=”1/12″ css=”.vc_custom_1536865945637{padding-right: 10% !important;padding-left: 10% !important;}”][/vc_column][vc_column css_animation=”slideInLeft” width=”5/12″ offset=”vc_hidden-lg”][vc_column_text]

3.Lejet e thjeshta të qëndrimit nuk janë të mjaftueshme se pse:

Nuk varet  e ardhmja juaj në Greqi duke ndryshuar ligjet për licencat!

Pse duhet të mbani në mend çdo kohë për të drejtuar dhe të mbledhë kartat për të bërë rinovimin? Kur mund të merrni një identitet grek dhe të merrni të drejtat e një shtetasi grek!

Ju mund të merrni certifikatat me lehtësi dhe shpejt pa ju kushtuar transport dhe përkthime nga vendi juaj!

Nëse e humbni punën me identitetin grek, nuk do paguani për sigurim shëndetësor privat që mund t’ju kushtojë deri në € 850!

Ju i keni paguar deri tani shumë të shtrenjta:

Lejat e qëndrimit mund t’ju kushtojë më shumë se 6,000 € ndërsa qytetari deri në 800 €!

Këto janë shpenzime për licenca që nuk ju lejojnë të punoni në një vend tjetër përveç Greqisë.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Dua Shtetësinën Greke” style=”custom” custom_background=”#229397″ custom_text=”#ffffff” size=”lg” align=”center” link=”url:%23spu-29427|||”][/vc_column][vc_column css_animation=”slideInRight” width=”5/12″ offset=”vc_hidden-lg”][vc_column_text]

4.Bëni jetën tuaj më të lehtë!

Merrni një identitet grek dhe jetoni si shtetas grek. Mos paguani për rinovimin e lejes së qëndrimit nëse keni të drejtën e shtetësisë!

Për të marrë shtetësinë greke, duhet të qëndroni në Greqi:
7 vjet me leje qëndrimi ose 3 vjet me lejeqëndrimi nëse:

Nese vini nga një vend i Bashkimit Evropian

Nese jeni një refugjat politik

ju jeni bashkëshorti ose një prind i një shtetasi grek

Kategoria e veçantë është fëmijët e lindur në Greqi me procedura më të lehta dhe më ekonomike. Nëse i përkisni kësaj kategorie, klikoni këtu për t’u informuar!

Bëhuni qytetar i një vendi modern evropian dhe thoni lamtumirë rradhët në shërbimet e të huajve, me shpenzimet e lejeve të qëndrimit çdo 3 ose 5 vjet dhe ankthi për të parandaluar marrjen e letrave nuk duket ilegale …!

[/vc_column_text][vc_btn title=”Dua Shtetësinën Greke” style=”custom” custom_background=”#229397″ custom_text=”#ffffff” size=”lg” align=”center” link=”url:%23spu-29427|||”][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” css=”.vc_custom_1537345473467{margin-top: 0px !important;margin-bottom: -30px !important;}” bg_color_value=”#229397″][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][stat_counter icon=”Defaults-user” icon_size=”32″ icon_color=”#ffffff” counter_title=”Klientë të lumtur” counter_value=”17128″ counter_sep=”.” speed=”3″ counter_color_txt=”#ffffff”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][stat_counter icon=”Defaults-file-text-o” icon_size=”32″ icon_color=”#ffffff” counter_title=”Hipoteza” counter_value=”18152″ counter_sep=”.” speed=”3″ counter_color_txt=”#ffffff”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][stat_counter icon=”Defaults-group users” icon_size=”32″ icon_color=”#ffffff” counter_title=”Shërbimi në të gjithë Greqinë” counter_value=”100″ counter_sep=”” counter_decimal=”” counter_suffix=”%” speed=”3″ counter_color_txt=”#ffffff” suf_pref_font_color=”#ffffff”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” seperator_enable=”seperator_enable_value” seperator_type=”xlarge_triangle_seperator” seperator_position=”bottom_seperator” seperator_svg_height=”80″ css=”.vc_custom_1538404950230{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: -35px !important;padding-bottom: 70px !important;}” bg_color_value=”#e2e2e2″][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_separator color=”black” border_width=”2″ css_animation=”slideInLeft”][vc_custom_heading text=”Buzëqeshja tuaja janë shpërblimi ynë!” font_container=”tag:h2|font_size:26|text_align:center|color:%230a0a0a” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”zoomIn”][vc_separator color=”black” border_width=”2″ css_animation=”slideInRight”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=5STIq5QpUfc&feature=youtu.be” align=”center” css=”.vc_custom_1537345303993{padding-right: 5% !important;padding-left: 5% !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1536666545116{padding-top: 25px !important;padding-bottom: 15px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1536766163577{padding-right: 10% !important;padding-left: 10% !important;}”][vc_custom_heading text=”Në OYM gjejmë zgjidhje!
Së bashku fitojmë identitetin grek!” font_container=”tag:h2|font_size:34|text_align:center|color:%230a0a0a” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”slideInLeft” css=”.vc_custom_1539678194674{margin-top: -45px !important;border-top-width: -45px !important;padding-top: -45px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1537512475863{margin-bottom: -10px !important;border-bottom-width: -10px !important;background-color: #e2e2e2 !important;}”][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”5/6″ css=”.vc_custom_1536766174016{padding-right: 10% !important;padding-left: 10% !important;}”][vc_column_text]

Ne jemi në anën tuaj edhe për shtetësinë greke!

Ne tejkalojmë vështirësitë dhe ju japim zgjidhje për gjithçka:

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1537512488297{background-color: #e2e2e2 !important;}”][vc_column css_animation=”slideInLeft” width=”1/12″][/vc_column][vc_column css_animation=”slideInLeft” width=”5/6″][vc_column_text]

Dëshironi kombësinë por mendoni intervistën?

Ekipi ynë organizon seminare disa ditë përpara intervistës tuaj dhe ju përgatit si duhet që të mos keni probleme ditën kur jepni intervistën!

Ne po ju përgjërojmë për intervistën me seminare të organizuara nga profesionistë të specializuar në çështjet e shtetësisë me materiale që vazhdimisht krijojnë dhe përditësojnë drejtuesit me përvojë për t’iu përgjigjur çdo PYETJE që do t’ju bëjen.

Seminaret organizohen gjithmonë afër datës së intervistës, kështu që ju mund të studioni kohët e fundit pa harruar ndonjë informacion!

Për më shumë informacion në lidhje me seminaret dhe për të shkarkuar të lirë kapitullin e parë të pyetjeve, klikoni këtu.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1537512508146{background-color: #e2e2e2 !important;}”][vc_column css_animation=”slideInLeft” width=”1/12″][/vc_column][vc_column css_animation=”slideInLeft” width=”5/6″][vc_column_text]

Sa për çështjet me ushtrinë…. Ne OYM kemi zgjidhjen!

Si pjesë e firmës ligjore BCLA, ne po punojmë me të vetmin Zyrë Ligjore Ushtarake në Greqi.

Me 25 vjet përvojë në çështjet ushtarake, Zyra mund t’ju garantojë se nuk do të keni ndonjë problem nëse fitoni shtetësi.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Dua Shtetësinën Greke” style=”custom” custom_background=”#229397″ custom_text=”#ffffff” size=”lg” align=”center” link=”url:%23spu-29427|||”][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1536907527695{margin-top: -15px !important;border-top-width: -15px !important;padding-top: -15px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1536907386828{margin-top: -10px !important;border-top-width: -10px !important;padding-top: -10px !important;}”][vc_custom_heading text=”Pyetjet më të shpeshta” font_container=”tag:h2|font_size:32|text_align:center|color:%230a0a0a” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css_animation=”bottom-to-top”][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”5/6″][vc_tta_accordion style=”modern” c_icon=”chevron” active_section=”1″ el_class=”accordion-text”][vc_tta_section title=”Çfarë është politografisi?” tab_id=”1520851885373-d0754215-6156″ el_class=”accordion-title”][vc_column_text]Politografisi është blerja zyrtare e shtetësisë nga dikush që deri atëherë ishte shtetas i një shteti tjetër. Me politografisin ju merrni të drejta dhe detyrime të barabarta me pjesën tjetër të qytetarëve.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Cilat janë kushtet formale për shtetësinë greke me natyralizim?” tab_id=”1520851885537-062673f6-7e20″ el_class=”accordion-title”][vc_column_text]

  1. Ju duhet të jeni një i rritur në kohën e paraqitjes së deklaratës së natyralizimit
  2. Ju nuk jeni dënuar më së fundi me burgim për të paktën një vit në dekadën e fundit.
  3. Mos bëni një vendim deportimi kundër jush
  4. Mbajë një titull përfundimtar të qëndrimit të ligjshëm

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Unë kam jetuar ligjërisht në Greqi për 7 vjet, por nuk kam prova nga autoritetet. A mund të aplikoj për shtetësi?” tab_id=”1520851885683-d087a8d8-0c5e” el_class=”accordion-title”][vc_column_text]Për të vazhduar me kërkesën për shtetësi greke duhet të keni letrat përkatëse që vërtetojnë rastin tuaj. Në OYM ju ndihmojmë të gjeni këto dokumente. [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Unë jam një imigrant por fëmija im ka lindur këtu. Çfarë duhet të bëj?” tab_id=”1520851885831-960b52a4-73e5″ el_class=”accordion-title”][vc_column_text]Për të marrë shtetësinë e fëmijës suaj, duhet:

ose kanë përfunduar arsimin e detyrueshëm në një shkollë greke (shkollë fillore dhe të mesme),
ose kanë ndjekur të gjitha gjashtë klasat e arsimit të mesëm (shkollën e mesme dhe të mesme)
ose të kenë një diplomë të shkollës së mesme greke dhe të kenë diplomuar nga një universitet ose TEI grek. [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Unë kam një certifikatë blu. A mund të aplikoj?” tab_id=”1523627415638-47bb035b-ed8a” el_class=”accordion-title”][vc_column_text]Jo. Për të marrë një shtetësi, duhet të keni një leje qëndrimi. Certifikata të tilla si Certifikata e Kaltër, buletine të tilla si Karta e Azilit ose llojet e tjera të dokumenteve të qëndrimit të përkohshëm nuk lejojnë shtetësinë.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Kur kaloj një intervistë për të marrë nënshtetësinë?” tab_id=”1523627436635-3da7f911-df41″ el_class=”accordion-title”][vc_column_text]6 muaj pas aplikimit për Shtetësinë Greke, do të ftoheni në një intervistë me Komitetin e Natyralizimit. Pyetjet janë përgjithësisht të përgjithshme në lidhje me jetën tuaj, punën tuaj, vendin tuaj të origjinës.

Atëherë pyetjet tuaja do të jenë në lidhje me historinë, gjeografinë, kulturën, jetën politike, vendin tuaj të banimit dhe çështjet aktuale që kanë të bëjnë me shoqërinë greke. Për të gjithë këtë, OYM ju ndihmon me seminare të veçanta ku mësoni se çfarë dhe si të përgjigjeni.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][ultimate_spacer height=”30″][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” seperator_enable=”seperator_enable_value” seperator_type=”xlarge_triangle_seperator” seperator_position=”bottom_seperator” seperator_svg_height=”80″ seperator_shape_background=”#e2e2e2″ css=”.vc_custom_1539680564209{padding-bottom: 60px !important;background-color: #e2e2e2 !important;}” bg_color_value=”#229397″][vc_column][vc_separator color=”white” el_width=”80″ css_animation=”slideInRight”][vc_custom_heading text=”Ne gjejmë zgjidhje për mijëra njerëz që jetojnë në Greqi” font_container=”tag:h2|font_size:33|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeInUp” css=”.vc_custom_1538661955332{padding-top: -50px !important;padding-bottom: -50px !important;}”][vc_separator color=”white” el_width=”80″ css_animation=”slideInLeft”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1539680487455{background-color: #e2e2e2 !important;}”][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”5/6″ css=”.vc_custom_1537942109793{padding-right: 5% !important;padding-left: 5% !important;}”][indeed-my-testimonials-vc group=”vriskoyme-lyseis-alvanika” limit=”10″ max_num_desc=”450″ read_more=”0″ show=”image,quote” theme=”theme_4″ disable_hover=”0″ align_center=”0″ columns=”1″ slider_set=”1″ items_per_slide=”1″ slide_speed=”4000″ slide_pagination_speed=”500″ slide_opt=”nav_button,autoplay,stop_hover,responsive,autoheight,loop” pagination_theme=”pag-theme2″ animation_in=”none” animation_out=”none” filter_set=”0″ filter_testimonials=”vriskoyme-lyseis” filter_select_t=”small_text” filter_align=”left” layout_mode=”masonry” page_inside=”0″ inside_template=”IMTST_PAGE_TEMPLATE” tmst_custom_href=”0″][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1537883344116{padding-right: 10% !important;padding-left: 10% !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1538720722879{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”]

Ekipi i Këshilltarëve të Mbështetjes

[/vc_column_text][ultimate_carousel slide_to_scroll=”single” slides_on_desk=”1″ slides_on_tabs=”1″ slides_on_mob=”1″ speed=”800″ autoplay=”off” arrows=”off” dots=”off”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

Veneti Marina

«Shumicen e rasteve emigrantet nuk jane ne dijeni plotesisht te te drejtave te tyre.Suprizohen dhe ato kur se bashku shikojme cfare mund te arrijme.»Kontaktoni me mua

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

Nasiopulu Ageliki

«Trishtihem me faktin kur flas me njerez te cileve iu kane marre lek pa u realizuar qellimi dhe pa iu bere pune reale.Me gezon fakti qe une mund te korrigjoj kete.»Kontaktoni me mua

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

Stogiannidi Elda

«Kur deshiron me te vertete te ndihmosh nje njeri dhe nga kjo buron nje bashkepunim I mire, atehere gjendet menyra per te realizuar.»Kontaktoni me mua

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/ultimate_carousel][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” launchkit_padding=”double-pad” css=”.vc_custom_1483973584314{background-color: #f6f8fa !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”22869″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”7/12″][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205360130{padding-left: 20px !important;}”]

OYM eshte pjesë e firmës ligjore BCLA, ka sherbime mbështetëse për emigrantët. Ne jemi Organizata më e madhe e Mbështetjes së Emigrantëve në Greqi, per:
LEJE QËNDRIMI
NËNSHTETËSISË
AZIL
SHËRBIMET LIGJORE
SEMINAR PËR INTERVISTËN E NËNSHTETËSISËS
SIGURIME SHENDETESORE PER LEJE QËNDRIMI
PËRKTHIME

 

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/12″][vc_single_image image=”24260″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1538650177950{padding-top: 2px !important;}”]

2111883711

 – L. Siggrou 262, Kalithea- Athine, C. P. 17672

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1539682376495{background-color: #f6f8fa !important;}”][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

[ninja-popup ID=24022]
[button href=”#ninja-popup-24022″]test[/button]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_message message_box_color=”blue” icon_fontawesome=”fa fa-phone” el_class=”sticky-phone”]

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

 

Πρόσφατα Άρθρα

Υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά σας;
Ρωτήστε τον ΟΥΜ πώς να το λύσετε:

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Δικαιούστε Ελληνική Ταυτότητα;
Αποκτήστε την τώρα!

Παιδί γεννημένο στην Ελλάδα?
Μάθε πως θα βγάλεις Ιθαγένεια.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Θέλω έκπτωση 30% στις μεταφράσεις

Keni problem me dokumentet tuaja?
Pyetni OYM se si ta zgjidhë:

Perfitoni Shtetesi greke
Mëso se si për të marrë shtetësinë greke

اگر آپ کے کاغزات میں کوئ مسلہ ہے یہاں پھر آپ کوپہلی دفہ
کاغزات بنوانیں ہیں او ۔و۔م۔ سے راپط کریہں

مفت اپ ڈیٹ!
رہائشی اجازت نامہ حاصل کرنے کے لئے کس طرح معلومات حاصل کریں:

هل لديك الحق في الحصول على الهوية اليونانية!
؟احصل علها الان

ولدالطفلفياليونان؟
تعلمكيفيةالحصولعلىالجنسية.

هل توجد أية مشكلة في أوراقك؟
إسألوا مُنظمة دعم المُهاجرين كيف تحلونها:

გააქვთ პრობლემა თქვენს საბუთებთან დაკავშირებით?
მოგვმართეთ OYM-ი გასცემს პასუხს ყველა თქვენს შეკითხვას

[formidable id=8]

უფასო ინფორმაცია!
გაიგეთ თუ როგორ მიიღოთ საბერძნეთის მოქალაქეობა:

[formidable id=7]

Узнайте, как получить вид на жительство!