Mirë se vini në familjen e OYM!

Njerëz nga e gjithë bota bëjnë letrat e tyre këtu!

Γνωρίστε μας μέσα από τα μάτια κάποιων φίλων μας!

Υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά σας;
Ρωτήστε τον ΟΥΜ πώς να το λύσετε:

Nga njioni brenda na sytet e shoket tane!

Keni problem me dokumentet tuaja?
Pyetni OYM se si ta zgjidhë:

  Në OYM ju do të bëni atë që dëshironi

  blank

  - Merrni letrën që dëshironi (leje qëndrimi, azil, shtetësi, etj.) Për:

  • Për të vizituar vendin tuaj të origjinës.
  • Për të udhëtuar në vendet e tjera të BE .
  • Për të qëndruar në mënyrë të ligjshme
   në Greqi.
  • Për të punuar në mënyrë të ligjshme
   në Greqi.

  Ne gjejmë zgjidhje për mijëra njerëz që jetojnë në Greqi

  Çfarëdo problemi, ne gjejmë zgjidhjen për ju gjithashtu

  blank

  Ne zgjedhim së bashku mënyrën më të mirë!

  Ne shjerim letren e duhur për ju. Në OYM ju e dini me siguri sa kohë do të dalë dhe sa do të kushtojë,nga takimi i parë. Neve mbledhim të gjitha të dhënat e nevojshme, ne bëjmë zarfin për rastin tuaj. Departamenti ynë ligjor e studion atë dhe në bazë te te dhënave ajo gjen zgjidhje ideale për ju.
  [ninja-popup ID=25074]

  blank

  Lini pengesat mbi ne

  Ne OYM kemi 25 vjet përvojë në mbështetjen ligjore të migrantëve në Greqi. Tani kemi 32 avokatë dhe 17 këshilltarë mbështetës dhe ekipi ynë rritet çdo ditë. Për ne, çdo rast është unik, por me kaq shumë vite përvojë, nuk ka letër ose problem i cili nuk e ka parë ekipin tonë.

  blank

  Ju na gjeni çdo moment

  Zyrat tona jane Andreas Sygrou Avenue nr. 262, janë të hapura për të gjithë çdo ditë nga ora 09.30 deri në 17.30. Përveç kësaj ju mund të na gjeni në Facebook Facebook, ne  Viber, me e-mail dhe sigurisht në telefon! Ju mund të gjeni konsulentin tuaj personal gjithmonë dhe kudo!

  Ketu keni njeriu tuaj.

  Në OYM, çdo klient ka këshilltarin e tij të ndihmës. Keshilteri jone ju informacion sa ekipi i avokatëve tanë është duke lëvizur rastin tuaj. Këshilltari juaj gjithashtu merret me të gjitha çështjet praktike që mund të lindin. Ju mundeni të telefononi për çdo gjë që ju nevojitet.

  blank

  Ne flasim të njëjtën gjuhë me ju

  Kemi konsulentë mbështetës të cilët flasin gjuhën gjeorgjiane, pakistaneze, shqipe dhe shumë gjuhë të tjera! komunikim të shkëlqyer dhe i qartë me ju është e rëndësishme për ne!

  blank

  Ju garantojmë paratë tuaja

  Na intereson përmes OYM te gijeni ate qe doni. Ne studiojmë dokumentet tuaja dhe pastaj bëjmë për ju zarfin me letrat që u nevojiten. Ne jemi aq të sigurt për atë që do t’ju themi se në qoftë se nuk ndodh ne ju kthehemi leket. Mbështetja nga një konsulent personal është dhe do të jetë pa pagesë!

  Zgjidhja do gjendet nëse flisni me ne!

  Ekipi i Këshilltarëve të Mbështetjes

  0
  Klientë të lumtur
  0
  Hipoteza
  0
  %
  Shërbimi në të gjithë Greqinë

  Zyrat tona

  Kontakt

  L. Siggrou 262, Kalithea, Athine, C. P. 17672
  Tel:  211 0121395 / Fax:218 2189933
  E-mail: info@oym.gr
  Web: oym.gr

   

   

  blank
  [ninja-popup ID=27739] [button href="#ninja-popup=27739"]test[/button]
  [ninja-popup ID=27739]
  [button href=”#ninja-popup-27739″]test[/button]

  Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

  blank
  blank