fbpx

Shërbimet Ligjore

OYM, department I Firmes Ligjore BCLA, u formua per te ndihmuar emigrantet te cilet jetojne ne Greqi.
Japim sherbimet tona tek qindra njerez ne nevoje te cilet na besojne.

Si depratament i firmes juridike , pervec ndihmes qe ka te beje me probleme per nxjerrjen e lejes se qendrimit, nayralizimin, nenshtetesine, perkthime dhe sherbime juridike ofrojme sherbime si me poshte:

E drejta e punes – e drejta e sigurimeve shoqerore (mosmarrveshje pune, pensioni)

E drejta familjare (Divorc, Testamente dhe trashegimi)

E drejta ushtarake ( Sherbimi ushtarak per ata qe perfitone neshtetesine greke me natyralizim)

Kontaktoni me ne perdite nga
ora 09.30 – 17.30 tek numri 2111883711
ose ne email-i  info@oym.gr

 

Shërbimet Ligjore

 

E UMM seksion i Ligjit të Fortë BCLA, ofron mbështetës të shërbimeve të Emigrantëve. Ne jemi Agjencia më e madhe Mbështetje për Emigrantët në Greqi, për:
 Leja e qëndrimit
  kombësi
azil
Shërbimet Ligjore
Seminare për intervistën e natyralizimit
Siguracion shendeti per Lejen e Qendrimit
përkthime

  2111883711 Syngrou Av. 262, PC Kallithea 17672


[button href=”#ninja-popup=28557″]test[/button]

Υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά σας;
Ρωτήστε τον ΟΥΜ πώς να το λύσετε:

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε
Άδεια Διαμονής

Δικαιούστε Ελληνική Ταυτότητα;
Αποκτήστε την τώρα!

Παιδί γεννημένο στην Ελλάδα?
Μάθε πως θα βγάλεις Ιθαγένεια.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Θέλω έκπτωση 30% στις μεταφράσεις

Keni problem me dokumentet tuaja?
Pyetni OYM se si ta zgjidhë:

Perfitoni Shtetesi greke
Mëso se si për të marrë shtetësinë greke

اگر آپ کے کاغزات میں کوئ مسلہ ہے یہاں پھر آپ کوپہلی دفہ
کاغزات بنوانیں ہیں او ۔و۔م۔ سے راپط کریہں

مفت اپ ڈیٹ!
رہائشی اجازت نامہ حاصل کرنے کے لئے کس طرح معلومات حاصل کریں:

هل لديك الحق في الحصول على الهوية اليونانية!
؟احصل علها الان

ولدالطفلفياليونان؟
تعلمكيفيةالحصولعلىالجنسية.

هل توجد أية مشكلة في أوراقك؟
إسألوا مُنظمة دعم المُهاجرين كيف تحلونها:

გააქვთ პრობლემა თქვენს საბუთებთან დაკავშირებით?
მოგვმართეთ OYM-ი გასცემს პასუხს ყველა თქვენს შეკითხვას

[formidable id=8]

უფასო ინფორმაცია!
გაიგეთ თუ როგორ მიიღოთ საბერძნეთის მოქალაქეობა:

[formidable id=7]

Узнайте, как получить вид на жительство!


Scroll to Top

Shërbimet Ligjore