Profili

Organizate e Mbeshtetjes te Emigrantit (OYM) eshte organi kryesor qe ofron sherbime keshillimi per emigrantet ne Greqi.

Kjo organizate u formua nga organizatore me experience te madhe ne cdo fushe qe ka te beje me emigrantet ne Greqi.

Jemi ne qender te vemendje perdite per t’iu dhene ne menyre direkte dhe besueshem pergjigje ne pyetjet tuaja.

Kujdesemi per t’iu dhene pergjigje per gjithcka qe dime dhe nuk japim premtime per ceshte te cilat skane zgjidhje.

Planifikojme gjate takimit tone fillestar per hapat e perbashketa qe do te ndiqen.

Mbajme fjalen per gjithcka qe biseduam me ju.

Besojme se « nje nejri I cili ndodhet kilometra larg nga atdheu I tij, ka nevoje dhe cdo te drejte per nje sherbim te sinqerte dhe te ndershem ».

Konsulentet tane mbeshtetes jane ne dispozicionin tuaj cdo moment.Per te diskutuar problet tuaja. Per t’iu sygjeruar sgjidhje. Te gjejme se bashku zgjidhje ne problemet tuaja dhe te zbatohen.

Sherbimet tona kryesore jane:

  • Leje qendrimi
  • Nenshetesia
  • Azil politik
  • Seminare per Intervisten e Natyralizimit
  • Sigurazioni per shenddetin dhe per Lejen e qendrimit
  • Perkthime te dokumentacionit te duhur me legalizimin e posacem per perdorim ligjor.

Per sherbimin tuaj sa me te mire perdorim te gjitha mjetet e teknologjise se re.
Keni mundesine te kontaktoni me ne nepermjet viber tek numri +306943934705, nepermjet skype ne +306970915683, und te dergoni mesazh ne www.facebook.com/oym.gr/ ose ne kontaktoni tek numri 211 1883711.

0
Klientë të lumtur
0
Hipoteza
0
%
Shërbimi në të gjithë Greqinë

Ekipi i Këshilltarëve të Mbështetjes

Zyrat tona

Kontakt

L. Siggrou 262, Kalithea, Athine, C. P. 17672
Tel:  211 0121395 / Fax:218 2189933
Web: oym.gr

 

 

blank
[ninja-popup ID=27739]
[button href=”#ninja-popup=27739″]test[/button]

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

blank
blank