Chat with us, powered by LiveChat

Ελφρίντα ALVANIKA

Elfrida nga Shqipëria donte që vajza e saj të merrte një leje qëndrimi ne Greqi. Vështirësitë me të cilat ballafaqohej ishin shumë por me ndihmën e konsulentit të saj personal, Kassiani dhe ekipit ligjor arriti dhe pa që vajza e saj të mbajë lejen e qëndrimit në duart e saj....

Κάτια από τη Γεωργία ALVANIKA

Katia nga Gjeorgjia, para se te viten ne OYM nuk mundesh te merte leje qëndrimi ne Greqi. Por me ndihmën e Elena që ishte këshilltaria e saj personale dhe të gjithë departamentin tonë ligjor, Katia ka arritur, pavarësisht nga vështirësitë, te mari lejen e qëndrimit....

Lia ALVANIKA

Lia erdhi në Greqi nga Gjeorgjia 9 vjet më parë. Çdo ditë gjithë këto vite mendonte për nënën e saj që e la prapa në Gjeorgji. Së bashku me Angeliki, këshilltarin e saj personal dhe se bashku departamentit ligjor të OYM mori leje qëndrimi dhe tani mund të udhëtojnë në Gjeorghi dhe që më...

Continue reading

Mirjan, Αλβανία

Record bëri Kassiani! Brenda dhjetë ditëve më nxori leje qendrimi, dhe ndihmoi dhr gruan time që e mori atë pas 2 muajsh! Një mijë falënderime janë të pakta!...

natela alvanika

Natela  eshte nga Gjeorgjia erdhi në Greqi para 8 viteve me probleme shëndetësore dhe po përpiqej për vite per te mare leje qendrimi. Me këshilltarët ligjorë të OYM den me Marinen konsulent i saj i mbështetjes, Natela ka marrë një leje qëndrimi dhe tani mund të ketë sigurime....

SAMOS ALVANIKA

Zotje Samo na falënderoj se kemi arritur te mari leje qendrimi gruaj,  vajzën 4 vjeçare dhe djalin 10 vjeç në Greqi!...

Scroll to top