Chat with us, powered by LiveChat

Ελφρίντα ALVANIKA

Elfrida nga Shqipëria donte që vajza e saj të merrte një leje qëndrimi ne Greqi. Vështirësitë me të cilat ballafaqohej ishin shumë por me ndihmën e konsulentit të saj personal, Kassiani dhe ekipit ligjor arriti dhe pa që vajza e saj të mbajë lejen e qëndrimit në duart e saj.

Scroll to top