Chat with us, powered by LiveChat

Κάτια από τη Γεωργία ALVANIKA

Katia nga Gjeorgjia, para se te viten ne OYM nuk mundesh te merte leje qëndrimi ne Greqi. Por me ndihmën e Elena që ishte këshilltaria e saj personale dhe të gjithë departamentin tonë ligjor, Katia ka arritur, pavarësisht nga vështirësitë, te mari lejen e qëndrimit.

Scroll to top