Mirjan, Αλβανία

Record bëri Kassiani! Brenda dhjetë ditëve më nxori leje qendrimi, dhe ndihmoi dhr gruan time që e mori atë pas 2 muajsh! Një mijë falënderime janë të pakta!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Scroll to top