natela alvanika

Natela  eshte nga Gjeorgjia erdhi në Greqi para 8 viteve me probleme shëndetësore dhe po përpiqej për vite per te mare leje qendrimi. Me këshilltarët ligjorë të OYM den me Marinen konsulent i saj i mbështetjes, Natela ka marrë një leje qëndrimi dhe tani mund të ketë sigurime.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Scroll to top