SAMOS ALVANIKA

Zotje Samo na falënderoj se kemi arritur te mari leje qendrimi gruaj,  vajzën 4 vjeçare dhe djalin 10 vjeç në Greqi!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Scroll to top