ΟΥΜ رہائش گاہ کی اجازت حاصل کریں

رہائش گاہ کی اجازت حاصل کریں
رہائش گاہ کی اجازت حاصل کریں
رہائش گاہ کی اجازت حاصل کریں
رہائش گاہ کی اجازت حاصل کریں
رہائش گاہ کی اجازت حاصل کریں
Slider

کبھی بھی رہاشی پرمنٹ اتنا آسان نہیں تھا

آپ اب آپنا کاغزی مسلۂ ہم پر چھوڑے اور آپ آرام کریں ہمارے وکلاہُ اور سفیر آپ کا مسلۂ حل کریں گئے

ہمارے پاس ہر مسلۂ کا حل ہے ہماری ٹیم کی مدد سے گریس میں ایک نیی زندگی شروع کریں

آپ کے پاس مواقع ہے:

گریس میں قانونی زندگی گزارنے کے لیے.

گریس میں قانونی طور پر کام کرنے کئے لیے.

گریس میں انشورش کروانے کے لیے.

آپنے بچوں کے مستقبل کے لیے.

پورے یورپ میں قانونی طور پر سفر کرنے کے لیے .

میں کب امگریشن حاصل کر سکتا کر سکتی ہوں  ۰اور کونسے کاغزات کی ضرورت ہے.

فارم مکمل کریں اور آپ کے تمام سوالات کا جواب دینے براہ مہربانی!

وہ رہائش گاہ پرمٹ کے ساتھ یونان میں آزادانہ طور پر اور قانونی طور پر رہتے تھے!

 اگر آپ کو نہیں پتہ کسی طرح مسلۓ کا حل نکالنا ہے تو ہم سے رجوع کریں ۰ہمارے سفیر اور وکلاۂ کی ٹیم   آپ کی قانونی طور پر  رنمائی کرئے گی کسی طرح آپ یورپ میں رہاشی پرمنٹ حاصل کرسکتے ہیں

گریس میں آپنے خوابوں کی تکمیل کریں

آپ کی مسکراہٹ ہمارے انعام ہیں!

0
خوشگوار گاہکوں
0
مفروضات
0
%
یونان بھر میں سروس

– Όπως η Κάτια, η Lia, η Natela και πολλοί ακόμη που απέκτησαν Άδεια Διαμονής –

ہمارےمشیروں کاگروپ ترجمان

آپ کی اپنی کہانیاں!

میں آپنے سوالوں کے جواب پڑھنا چاہتا ہوں

 ۱ جو لوگ گریس میں سالوں سے کام کر رہیں ہیں

  آپ کئی شادی ہوئی ہے کس یونانی شہری سے ۰۳۔

 البانیہ سے شادی شدہ ہیں

 ان لوگوں کے لئے امگریشن کی جو سالوں سے گریس میں ہیں

 آپ کو ۱۸ سال گریس میں ہو گئے ہیں

خاندانی یونین کے لئے رہائش کا اجازت نامہ،

خاندان کے حصول کی وجہ سے

صحت وجوہات کی وجہ سے رہائش کا اجازت نامہ،

مخصوص وجوہات کے لئے رہائش کا اجازت نامہ

 

Για άδεια διαμονής για εξαρτημένη εργασία πρέπει να φέρετε τη σύμβαση εργασίας σας από την οποία θα φαίνεται ότι το ύψος των μηνιαίων αποδοχών σας είναι αυτό που απαιτείται από τη νομοθεσία για να προχωρήσετε στην αίτηση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Για την ανανέωση άδειας διαμονής για εξαρτημένη εργασία χρειάζονται δικαιολογητικά από τα οποία να φαίνεται ότι η φορολογική σας κατάσταση και η ιατροφαρμακευτική σας περίθαλψη καλύπτουν τα κριτήρια για να προχωρήσετε στην αίτηση ανανέωσης. Επιπλέον, χρειάζεται να αποδεικνύεται ότι ο αριθμός ημερομισθίων στον οικείο ασφαλιστικό φορέα είναι ο απαιτούμενος για την ανανέωση της άδειας. Για την ανανέωση της άδειας διαμονής απαιτείται και ένας ορισμένος αριθμός ενσήμων ανάλογα με τη διάρκεια της άδειας διαμονής που είχατε πάρει. Εάν έχετε πραγματοποιήσει μικρότερο αριθμό ημερομισθίων, έχετε τη δυνατότητα εξαγοράς ενός αριθμού ημερών ασφάλισης, όπως αυτός ο αριθμός ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.

Αποχή από την εργασία ισχύει στις εξής περιπτώσεις, ενδεικτικά: το διάστημα που κάποιος ήταν άνεργος (βεβαίωση ΟΑΕΔ), το διάστημα που ήταν ασθενής φέρνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, άδεια κυήσεως, άδεια λοχείας. Σε περίπτωση που βγαίνετε στη σύνταξη με άδεια εξαρτημένης εργασίας μπορείτε να ανανεώσετε την άδεια διαμονής αφού βγει η απόφαση για να πάρετε σύνταξης γήρατος και αφού κάνετε αίτηση για να περάσετε στην κατάλληλη κατηγορία άδειας διαμονής.

Οι προϋποθέσεις για άδεια για κάποιον που μένει στην Ελλάδα μεγάλο διάστημα είναι: Να μένετε στην Ελλάδα νόμιμα και συνεχόμενα κατά τα τελευταία πέντε χρόνια (πριν τη σχετική αίτηση), να έχετε εισόδημα και ασφάλιση που να ικανοποιεί τα απαιτούμενα κριτήρια για την αίτηση της άδειας και να ικανοποιείτε όρους ένταξης στην ελληνική κοινωνία.

Η άδεια δεύτερης γενιάς αφορά ενήλικες πολίτες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα ή έχουν ολοκληρώσει στην Ελλάδα τον απαιτούμενο αριθμό τάξεων του ελληνικού σχολείου πριν από την ενηλικίωσή τους και μένουν νόμιμα στη χώρα. Δικαιούνται άδεια διαμονής πενταετούς διάρκειας.

Η άδεια διαμονής ανανεώνεται για πέντε έτη, φέρνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Εφόσον δεν ανήκετε σε άλλη κατηγορία, δικαιούστε άδεια διαμονής ως οικονομικά ανεξάρτητο άτομο αν διαθέτετε επαρκείς πόρους σε επίπεδο σταθερού ετήσιου εισοδήματος για την κάλυψη των δαπανών διαβίωσης.

Η άδεια διαμονής απαιτεί ανανέωση ανά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η συγκεκριμένη άδεια διαμονής δεν παρέχει πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Σε περίπτωση που έχετε άδεια για οικογενειακή επανένωση έχετε δικαίωμα να κάνετε αίτηση για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε μισθωτή απασχόληση ή ανεξάρτητη οικονομική δραστηριότητα φέρνοντας τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά. Η απόφαση πρόσβασης στην αγορά εργασίας εκδίδεται για μια φορά και είναι αόριστης διάρκειας. Όσοι έχουν γίνει δεκτοί για λόγους οικογενειακής επανένωσης μπορούν να αποκτήσουν αυτοτελή άδεια διαμονής στην Ελλάδα αν ικανοποιούν τις προϋποθέσεις που αφορούν το διάστημα διαμονής τους στην Ελλάδα, την ηλικία και την οικογενειακή τους κατάσταση. Η διάρκεια της αυτοτελούς άδειας διαμονής δεν μπορεί να είναι πάνω από ένα έτος. Προβλέπεται όμως η εκ νέου ανανέωση.

Αν είχατε οριστικό τίτλο διαμονής τα τελευταία δέκα χρόνια και δεν συμπληρώνετε νόμιμη διαμονή στην Ελλάδα για πέντε χρόνια, χρειάζεστε έγγραφα που να αποδεικνύουν συνεχή διαμονή και δεσμούς με την χώρα από την λήξη της άδειας διαμονής σας έως την ημερομηνία που κάνετε αίτηση για την άδεια διαμονής.

Αν είχατε οριστικό τίτλο διαμονής κ τα τελευταία δέκα χρόνια και συμπληρώνετε νόμιμη διαμονή στην Ελλάδα για πέντε χρόνια, δεν χρειάζεται να αποδείξετε με έγγραφα τους δεσμούς με τη χώρα, αφού από την συνολική πενταετή διαμονή σας στη χώρα αυτό αποδεικνύεται.

Εάν το παιδί σας είναι ανήλικο και απέκτησε την Ελληνική Ιθαγένεια λόγω φοίτησης, μπορείτε να ανανεώσετε την άδεια διαμονής σας ως γονέας ανήλικου Έλληνα πολίτη. Πρέπει ωστόσο να ικανοποιείτε και τις προϋποθέσεις της κατηγορίας «συγγενής Έλληνα πολίτη».

Εάν αποκτήσατε εσείς την Ελληνική Ιθαγένεια και εκδόθηκε Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας, ο σύζυγός σας και η πεθερά σας είναι μέλη οικογένειας Έλληνα πολίτη. Ο σύζυγος και η πεθερά σας μπορούν μετά από τις απαιτούμενες διαδικασίες μπορούν να κάνουν αίτηση άδειας διαμονής.

بی سی ایل اے قانونی فرم ہے او۰و۰ایم، تارکین وطن کو معاون خدمات فراہم کرتا ہے.  یہ یونان میں سب سے بڑی تارکین وطن سپورٹ آرگنائزیشن ہیں:

رہائشی پرمٹ
قیام کی اجازت
شہریت نیچرلائزیشن کے ذریعے
سیاسی پناہ کی درخواست
 نیچرلائزیشن انٹرویو کے لیے سیمینار
 کاغذات کا ترجمہ
کسی بھی کاغز کا قانونی ترجمہ ۰

 

 

  6948916726 / 2111883711 –  262

سینگراوو ایونیو، کاللاٹہیا پی سی 17672


[button href=”#ninja-popup-23998″]test[/button]