Νέα μέτρα: Τι θα γίνει με την Περιφέρεια και τις υποθέσεις των μεταναστών;

Η αύξηση των κρουσμάτων Κορωνοιού στην Αττική οδήγησε την Κυβέρνηση σε νέα μέτρα προκειμένου να προστατεύσει τους πολίτες. Το ωράριο στις δημόσιες υπηρεσίες αλλάζει για τους εργαζόμενους με αποτέλεσμα να μειωθούν τα άτομα που θα εξυπηρετούν ταυτόχρονα τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα δημιουργηθούν ουρές και θα υπάρξει έντονη ταλαιπωρία και καθυστέρηση για το κοινό.

Τα νέα μέτρα πάρθηκαν με στόχο να μειωθεί ο κόσμος που μετακινείται με τα μέσα μεταφοράς (μετρό, λεωφορεία) και να μην υπάρχει συνωστισμός που θα δημιουργήσει αύξηση των κρουσμάτων.

Τα μέτρα θα ισχύσουν από 21/09 και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ληφθούν και άλλα μετρά αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρξουν πιο αυστηροί περιορισμοί ή ακόμα και Lockdown για την Αττική.

Καταλαβαίνοντας ότι κι εσείς ανησυχείτε και θέλετε να προστατευτείτε σας ενημερώνουμε πως η ομάδα μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαδικασία και προχωρά κανονικά την υπόθεσή σας ηλεκτρονικά προκειμένου να γλιτώσετε τις μετακινήσεις και τον κίνδυνο, χωρίς όμως να πάει πίσω και η υπόθεσή σας.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας οι δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούσαν για περίπου 2 μήνες. Όταν ξεκίνησαν να λειτουργούν και πάλι υπήρξε πολύ μεγάλος συνωστισμός, ουρές και τεράστια αναμονή. Πολύς κόσμος έχασε τα ραντεβού του με αποτέλεσμα να πάνε πίσω πολλες υποθέσεις μεταναστών. 

Όσοι συνεργάζονται ήδη μαζί μας πρέπει να γνωρίζουν πως η νομική μας ομάδα φροντίζει και προχωρά κανονικά την υπόθεσή τους με κατάθεση του φακέλου τους και κλείσιμο ραντεβού.

Εαν δεν θέλετε να μείνετε κι εσείς πίσω με το θέμα σας (άδεια διαμονή, ιθαγένεια) μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο Messenger ή να μας καλέσετε στο 211-1883711.

Ο αρμόδιος από την ομάδα μας θα σας απαντήσει άμεσα και θα σας βοηθήσει σε ό,τι χρειάζεστε.

Η διαδικασία θα γίνει εξ αποστάσεως χωρίς να χρειαστεί ραντεβού. Αν εσείς επιθυμείτε συνάντηση με τον αρμόδιο θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού στα γραφεία μας και να τηρήσετε όλα τα μέτρα προστασίας (μάσκα, αποστάσεις) για την προστασία όλων.

Εμείς φροντίζουμε να γίνουν όλα όπως πρέπει, τη στιγμή που πρέπει, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς λάθη και χωρίς κίνδυνο από τον ιό.

Παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε αναλυτικά για ό,τι νεότερο προκύψει.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

messenger-512
viber-icon

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Scroll to top